maandag 21 december 2015

Nieuwe uitgave (leden)magazine Vereniging Hartsdromen.nl met thema "HEEL DE WERELD!" mede mogelijk gemaakt door Nolin Uitgevers B.V.! Trots!

Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) is er trots op dat zij twee keer per jaar de uitgave van het (leden)magazine van Vereniging Hartsdromen.nl (zie ook: http://www.hartsdromen.nl/) mogen verzorgen! Onlangs zijn de eerste magazines gedrukt en verstuurd naar de relaties van Vereniging Hartsdromen.nl. Er wordt hard gewerkt door de drukkerij om de oplage te drukken om vervolgens nog meer magazines te versturen. Het thema is tenslotte ook HEEL DE WERELD! Vereniging Hartsdromen.nl is een fantastische vereniging! Wanneer u dit bericht leest, neem dan ook eens een kijkje op de website van Vereniging Hartsdromen.nl.
Nolin Uitgevers B.V. bedankt Vereniging Hartsdromen.nl voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! Alle relaties en betrokkenen van Vereniging Hartsdromen.nl hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2016 toegewenst! ‪#‎VerenigingHartsdromen‬

Geen opmerkingen:

Een reactie posten