woensdag 30 maart 2016

Nolin Uitgevers B.V. verzorgt bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs voor GBS De Wiekslag uit Schildwolde

Onlangs heeft Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) een mooie bestelling van het magazine van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook:http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/home.html) mogen ontvangen.
GBS De Wiekslag uit Schildwolde heeft aangegeven graag nieuwe magazines van Stichting Veilig Onderwijs te willen ontvangen om hiermee op school aan de slag te gaan! De laatste magazines van de vorige uitgave zijn uitgedeeld dus zijn er weer nieuwe nodig! Wat ontzettend goed om te horen!
Uiteraard met veel plezier heeft Nolin Uitgevers B.V. de bestelling van magazines geheel kosteloos in orde gemaakt! De bestelling is gedrukt en verstuurd.
Nolin Uitgevers B.V. wenst GBS De Wiekslag uit Schildwolde veel succes toe met de inzet van de nieuwe magazines van Stichting Veilig Onderwijs! ‪#‎StichtingVeiligOnderwijs‬ ‪#‎NolinUitgevers‬ ‪#‎Nolin‬
Mocht u ook het geweldige magazine van Stichting Veilig Onderwijs willen aanvragen voor uw (basis)school dan kunt u dat geheel kosteloos doen via http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten