maandag 25 april 2016

Nolin B.V. maakt nieuwe uitgave brochure mogelijk voor Hart & Vaatgroep regio Utrecht 't Gooi

De Hart & Vaatgroep regio Utrecht ’t Gooi  is een opdrachtgever van Nolin B.V. De opdracht bestond eruit dat er recent een brochure is uitgegeven ten behoeve van de Hart & Vaatgroep. De brochure werd recent uitgegeven.

Er zijn meer dan 2.000 brochures afgedrukt en verstuurd naar verschillende personen en relaties van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ‘t Gooi. Daarnaast kreeg de opdrachtgever zelf een aantal exemplaren en de personen die mee hebben gewerkt aan de totstandkoming van de brochure.

Nolin B.V. is de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ‘t Gooi zeer dankbaar voor deze opdracht en wil de vereniging graag bedanken. Daarnaast wenst Nolin B.V. de vereniging veel plezier met het verspreiden en lezen van de brochure. Het plan is om in de zomer alweer een nieuwe brochure uit te geven.

Heeft u interesse in de uitgifte van een brochure of magazine door Nolin B.V.? Nolin B.V. maakt graag een afspraak met uw vereniging of stichting om de opties te bespreken. Mocht u in contact willen komen, dan kunt u informatie vinden op deze website:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten