vrijdag 17 juni 2016

Basisschool Silvester-Bernadette uit Helmond ontvangt geheel kosteloos bestelling 100 magazines Stichting Veilig Onderwijs van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Eind mei 2016 heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. via Stichting Veilig Onderwijs een bestelling mogen ontvangen van 100 magazines voor de basisschool Silvester-Bernadette uit Helmond.

Nolin Uitgevers B.V. werkt in opdracht voor Stichting Veilig Onderwijs en verzorgt voor hen geheel kosteloos onder andere al het drukwerk. Nolin Uitgevers B.V. kan dit realiseren door fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicaties uitgegeven worden. 

Zodoende heeft Nolin Uitgevers B.V. ook de bestelling van 100 magazines van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos en met veel plezier verzorgt voor de basisschool Silvester-Bernadette uit Helmond. 

De uitgever wenst de basisschool succes en veel plezier toe met de inzet van het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs! 

Alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland zijn van harte welkom bij de landelijke uitgever Nolin Uitgevers B.V. om geheel kosteloos het geweldige magazine van Stichting Veilig Onderwijs te bestellen! 

Op een veilig schoolklimaat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten