vrijdag 3 juni 2016

Bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs door basisschool De Regenboog uit Hoensbroek kosteloos mogelijk gemaakt door uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. uit Hoogezand (Groningen) (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) ontvangt weer een bestelling van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/ of http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/stichting-veilig-onderwijs/). Dit keer van basisschool De Regenboog uit Hoensbroek. Zij hebben de magazines besteld om op de basisschool mee aan de slag te gaan.

De bestelling is geheel kosteloos en met veel plezier door de uitgever in orde gemaakt en zal binnenkort worden afgeleverd bij de basisschool.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst basisschool De Regenboog uit Hoensbroek succes en natuurlijk ook veel plezier toe met het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Iedereen is vrij om het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. te bestellen! Of u nu leerkracht, medewerker of enkel betrokken bent bij een basisschool of school uit het voortgezet onderwijs, uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt uw bestelling geheel kosteloos en met veel plezier voor u in orde! Onze contactgegevens kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat!

(Naast de Blogspot-pagina van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. zijn wij ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten