woensdag 15 juni 2016

Stichting Orion uit Amsterdam ontvangt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Stichting Orion is de enige aanbieder van openbaar, speciaal, primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. heeft onlangs een bestelling ontvangen van Stichting Orion uit Amsterdam voor het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs.

De uitgever heeft de bestelling van magazines, anti pestcertificaten, posters en folders geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt. De bestelling is op dit moment onderweg en zal deze week worden afgeleverd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst Stichting Orion uit Amsterdam succes en veel plezier toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs! Mocht er behoefte zijn aan extra schoolmateriaal dan kan er te allen tijde (geheel kosteloos) worden bijbesteld.

Uiteraard geldt dit voor alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt de bestellingen graag in orde.

Op een veilig schoolklimaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten