woensdag 1 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos mogelijk voor basisschool De Hoeksteen uit Krommenie

Onlangs ontving uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) van basisschool De Hoeksteen uit Krommenie een bestelling van het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook de website: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/).

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos voor Stichting Veilig Onderwijs het uitgeven van haar schoolmateriaal. U kunt hierbij denken aan het magazine, posters, anti pestcertificaten en flyers. Nolin Uitgevers B.V. verstuurd in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs het schoolmateriaal op naar de basisscholen en het voortgezet onderwijs om de Stichting met haar missie onder de aandacht te brengen. Alles in het kader van een veilig schoolklimaat!

Basisscholen en het voortgezet onderwijs kunnen ook te allen tijde bij de uitgever geheel kosteloos het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bestellen.

Zodoende heeft ook basisschool De Hoeksteen uit Krommenie een bestelling geplaatst van magazines, anti pestcertificaten en posters. Nolin Uitgevers B.V. heeft de bestelling met veel plezier in orde gemaakt en wenst basisschool De Hoeksteen uit Krommenie veel succes toe met de inzet van het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Wilt u nu ook als leerkracht of medewerker van uw basisschool of voortgezet onderwijs het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bestellen? U kunt dit geheel kosteloos doen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Onze contactinformatie is te vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat!  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten