donderdag 16 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos mogelijk voor de Mytylschool in Eindhoven

Ook de Mytylschool uit Eindhoven heeft zich gemeld bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voor een bestelling van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs draagt bij aan een veilig schoolklimaat.

De Mytylschool uit Eindhoven heeft magazines, posters en folders besteld. De uitgever heeft uiteraard de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. Het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs zal deze week bij de Mytylschool in Eindhoven worden afgeleverd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst de Mytylschool uit Eindhoven succes en veel plezier toe met de inzet van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland zijn van harte welkom om het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. aan te vragen!

Op een veilig schoolklimaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten