woensdag 1 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. uit Hoogezand (Groningen) verzorgt geheel kosteloos bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs voor de Maria Montessorischool uit Den Haag

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) uit Hoogezand (Groningen) ontvangt de laatste tijd veel bestellingen van basisscholen voor het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/ of http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/stichting-veilig-onderwijs/).

Stichting Veilig Onderwijs zet zich in voor een veilig schoolklimaat en wil daarvoor zoveel mogelijk basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland bereiken. Stichting Veilig Onderwijs heeft daarvoor een magazine, poster, folder en anti pestcertificaat ontwikkeld. Nolin Uitgevers B.V. werkt in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs en verzorgt geheel kosteloos het versturen van deze magazines, posters, folders en anti pestcertificaten naar de basisscholen en de scholen van het voortgezet onderwijs. Nolin Uitgevers B.V. kan dit voor Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos mogelijk maken door geweldige ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de uitgaven worden verspreid. Als dank voor het ondersteunen krijgen deze sympathieke ondernemers een naamsvermelding/presentatie in de uitgave. Basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs uit heel Nederland kunnen te allen tijde het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. bestellen.

Zodoende heeft de Maria Montessorischool uit Den Haag recent magazines van Stichting Veilig Onderwijs besteld om op school mee aan de slag te gaan. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. heeft de bestelling met veel plezier in orde gemaakt en de magazines zijn op dit moment onderweg naar de Maria Montessorischool in Den Haag. Heel veel succes toegewenst met de inzet van het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Bent u leerkracht, medewerker of op welke manier dan ook betrokken bij een basisschool of school van het voortgezet bij u in de regio en wilt u ook het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs aanvragen? U kunt dit geheel kosteloos doen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Onze contactinformatie kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten