donderdag 23 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos bestelling van 180 magazines Stichting Veilig Onderwijs voor de evangelische basisschool De Morgenster uit Amsterdam

De in Hoogezand gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. heeft onlangs het fantastische magazine van Stichting Veilig Onderwijs uitgegeven in de regio Amsterdam.

Daar heeft ook de evangelische basisschool De Morgenster de mooie magazines van Stichting Veilig Onderwijs ontvangen en heeft daarna contact opgenomen met Nolin Uitgevers B.V. om maar liefst 180 magazines EXTRA bij te bestellen! Dit om op de evangelische basisschool met het magazine aan de slag te gaan. Wat ontzettend goed om te horen!

De uitgever heeft de grote bestelling deze week met veel plezier en uiteraard geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd richting Amsterdam.

Nolin Uitgevers B.V. wenst de evangelische basisschool De Morgenster uit Amsterdam succes en veel plezier toe met de inzet van het geweldige magazine van Stichting Veilig Onderwijs!

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. nodigt alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland uit om het fantastische magazine van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos te bestellen!

Op een veilig schoolklimaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten