woensdag 29 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt ook bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos voor training & coachings bedrijf

Zoals bekend is kunnen basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland te allen tijde geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs aanvragen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Dit geldt uiteraard voor iedereen die sociale veiligheid en veilig onderwijs een warm hart toedraagt!

Zo heeft onlangs ook een training & coachings bedrijf het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs aangevraagd bij Nolin Uitgevers B.V. De uitgever heeft de bestelling van magazines, anti pestcertificaten, posters en informatiefolders met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt.

Nolin Uitgevers B.V. wenst het training & coachings bedrijf veel succes toe met de inzet van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Iedereen die sociale veiligheid en veilig onderwijs een warm hart toedraagt is bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. van harte welkom om het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos aan te vragen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten