dinsdag 7 juni 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. zet zich in voor de maatschappij

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. werkt uitsluitend voor goede doelen in Nederland. Dit zijn voornamelijk stichtingen en verenigingen die zelf geen draagvlak hebben om een professionele publicatie uit te geven. Nolin Uitgevers B.V. verzorgt de uitgave van deze professionele publicaties geheel kosteloos voor haar opdrachtgevers. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio die willen meewerken aan het uitgeven van de publicatie voor het betreffende goede doel. Als dank daarvoor krijgen deze sympathieke ondernemers een mooie naamsvermelding in de publicatie.

Nolin Uitgevers B.V. werkt met ontzettend veel plezier voor haar opdrachtgevers en is trots op de fijne samenwerkingen die er door de jaren heen zijn opgebouwd. Maar hier houden de samenwerkingen niet op. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. doet nog meer naast het kosteloos verzorgen van de publicaties voor de stichtingen en verenigingen. De uitgever zet zich ook in voor de maatschappij!

Nolin Uitgevers B.V. werkt bijvoorbeeld voor Stichting Veilig Onderwijs. Stichting Veilig Onderwijs zet zich in voor een veilig schoolklimaat op alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de meest complete onderwijsbeurs en ontzettend belangrijk om voor Stichting Veilig Onderwijs daarbij aanwezig te zijn. De NOT vindt iedere twee jaar plaatst. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is al jaren de trotse hoofdsponsor van Stichting Veilig Onderwijs om aanwezig te zijn op de NOT. Hierdoor kan Stichting Veilig Onderwijs zich profileren op de grootste onderwijsbeurs van Nederland!

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. mag zich ook de trotse uitgever noemen van Stichting Ondersteuning Gehandicapten (STOG). STOG richt zich op ouders/verzorgers van mensen met een verstandelijke beperking. STOG heeft als doelstelling om informatie te delen met en in het belang van iedereen die hierbij betrokken is. STOG organiseert regelmatig dagen voor mensen met een verstandelijke beperking en uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is er trots dit mede te mogen maken. Zo is er onlangs door STOG een dag naar het Dolfinarium in Harderwijk georganiseerd. Wat ontzettend mooi om dit te mogen sponsoren!

Vereniging Hartsdromen.nl is ook een fantastische vereniging waarvoor uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. een publicatie voor mede mogelijk maakt. Het blad van Vereniging Hartsdromen.nl verschijnt twee keer per jaar. Vereniging Hartsdromen.nl zet zich in voor mensen om zijn/haar (laatste) hartsdroom in vervulling te laten gaan. Vorig jaar heeft Vereniging Hartsdromen.nl een dag Wadlopen georganiseerd. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. heeft dit met veel plezier mede gesponsord. 

Dit zijn slechts een aantal van de vele voorbeelden hoe uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. zich inzet voor de maatschappij. Naast dat de uitgever haar opdrachtgevers, de stichtingen en verenigingen, bij staat in het kosteloos verzorgen van publicaties, streeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. ook na om haar opdrachtgevers op deze manier bij te staan en zich zo extra in te zetten voor de maatschappij.

Bent u als vrijwilliger betrokken bij een stichting of vereniging en spreekt het u aan om eens in gesprek te gaan met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. over een kosteloze publicatie? U bent altijd van harte welkom en wij maken graag een afspraak met u.



2 opmerkingen:

  1. Ja, dat wadlopen was TOP.. en onze nieuwe Leef-Je-Droomdag wordt dat ook, want dan gaan we de lucht in... om te ZEFFVLIEGEN! Heb nog 1 plaatsje vrij op 18 juni vrij.. wie o wie van Nolin Bv vult die in :-)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier morgen met de Leef-Je-Droomdag en uiteraard met het zweefvliegen!

    BeantwoordenVerwijderen