dinsdag 30 augustus 2016

Uitgeverij Nolin B.V. maakt nieuwe uitgave (leden)brochure Hart&Vaatgroep regio Noord en Oost geheel kosteloos mogelijk.

Nolin B.V. is de trotse uitgever van de (leden)brochure van de Hart&Vaatgroep regio Noord en Oost. Deze regio bevat de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. De (leden)brochure wordt drie keer per jaar uitgegeven (april, augustus en december). 

De uitgave voor augustus 2016 wordt op dit moment afgerond en zal daarna spoedig worden afgeleverd bij het verspreidingsbureau waar de verzending in orde gemaakt zal worden. De oplage van ruim 3.500 exemplaren zal worden verspreid onder de leden, relaties, donateurs, zorgverleners en uiteraard de Hart&Vaatgroep regio Noord en Oost zelf. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de uitgave van de (leden)brochure mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd.

De uitgever bedankt de Hart&Vaatgroep regio Noord en Oost voor het vertrouwen en de fijne samenwerking en wenst alle betrokkenen alvast veel plezier toe met de nieuwe uitgave van de (leden)brochure!


Klaar voor verzending

Geen opmerkingen:

Een reactie posten