donderdag 29 september 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling anti pest-certificaten Stichting Veilig Onderwijs voor bedrijf uit Beverwijk geheel kosteloos mogelijk

Het is gebruikelijk dat uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. veel bestellingen ontvangt van basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs uit Nederland voor het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Dit kan te allen tijde geheel kosteloos aangevraagd worden en maakt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. met veel plezier in orde. Alles om bij te dragen aan een veilig schoolklimaat!

Het komt nu ook steeds vaker voor dat niet alleen basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs uit Nederland het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. aanvragen, maar ook bedrijven. Dit zijn veelal bedrijven op het gebied van coaching, advies, mediation, etc. Wat een onzettende mooie ontwikkeling!

Zodoende heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. deze maand ook een bestelling ontvangen van een bedrijf uit Beverwijk. Vanzelfsprekend heeft de uitgever de bestelling van anti pest-certificaten met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De bestelling zal eind deze week verstuurd worden.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wil middels dit bericht nogmaals alle basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en bedrijven uit Nederland van harte uitnodigen om geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs te bestellen. Laten wij samen bijdragen aan een veilig schoolklimaat voor iedereen!

1 opmerking: