woensdag 21 september 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt ook geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor AZC school in Beverwaard.

In de “Week tegen Pesten” heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) een bestelling geheel kosteloos verzorgt voor een AZC school in Beverwaard.

De uitgever had het mooie bericht ontvangen van de AZC school in Beverwaard dat zij een nieuwe school zijn voor kinderen uit het nieuwe asielzoekerscentrum in Beverwaard en dat zij graag het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html) zouden willen ontvangen.

Vanzelfsprekend heeft Nolin Uitgevers B.V. de bestelling van magazines, anti-pest certificaten, posters en folders met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De bestelling is deze week verzonden.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst de AZC school in Beverwaard veel plezier en succes toe met de inzet van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een mooi en veilig schooljaar voor iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten