zaterdag 24 september 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor kindercoaching praktijk in Oss.

Zoals bekend is verzorgt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. uit Hoogezand (Groningen) geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs voor alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. Daarnaast verzorgt de landelijke uitgever uiteraard ook het mooie schoolmateriaal voor de stichting zelf zodat zij dit kunnen meenemen en uitdelen op de scholen die zij bezoeken.

Onlangs heeft Nolin Uitgevers B.V. ook een bestelling ontvangen van een kindercoaching praktijk uit Oss. Zij hebben de magazines en posters besteld.

Nolin Uitgevers B.V. heeft de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De bestelling is eind deze week verstuurd.

De uitgever wenst de kindercoaching praktijk uit Oss veel plezier en succes toe met het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs en is te allen tijde van harte welkom om extra schoolmateriaal geheel kosteloos bij te bestellen.

Op een veilig schoolklimaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten