zondag 2 oktober 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos mogelijk voor coachingsbedrijf uit Breda

Halverwege de maand september 2016 heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) een bestelling mogen ontvangen van een bedrijf op het gebied van coaching uit Breda voor het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html).

Zoals bekend is maakt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. niet alleen de bestellingen van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde voor basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland, maar ook voor bedrijven.

De uitgever vindt het altijd erg fijn om te horen dat er zoveel vraag is naar het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs! Door het gebruik hiervan kan iedereen bijdragen aan een veilig schoolklimaat!

Vanzelfsprekend heeft de uitgever de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt en is eind vorige week verstuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst het coachingsbedrijf uit Breda veel plezier en succes toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat!

1 opmerking: