donderdag 13 oktober 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos mogelijk voor het Orion College uit Amsterdam Zuidoost

Begin deze week heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V., gevestigd in Hoogezand (Groningen), een bestelling ontvangen voor het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs van het Orion College uit Amsterdam Zuidoost.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgd in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos alle bestellingen van haar geweldige schoolmateriaal voor alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland.

De bestelling van het Orion College uit Amsterdam Zuidoost is deze week direct opgepakt en opgestuurd.

De uitgever wenst het Orion College uit Amsterdam Zuidoost succes en veel plezier toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs en nodigt het college bij deze uit om te allen tijde geheel kosteloos extra schoolmateriaal bij te bestellen.

Op een veilig schoolklimaat!

3 opmerkingen:

  1. Weer een prachtig gebaar naar Orion College uit Amsterdam Zuidoost, succes ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prima dat er zoveel aandacht hiervoor is...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is zeker goed en mooi om te zien dat er zoveel bestellingen van scholen in Nederland binnenkomen voor het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Mochten jullie ook scholen kennen die baat zouden kunnen hebben bij het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs, laat het ons weten en wij maken de bestellingen geheel kosteloos in orde! Bedankt voor jullie reacties!

    BeantwoordenVerwijderen