zaterdag 15 oktober 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgd geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor Christelijke Basisschool (CBS) De Kern uit Veendam

Begin oktober 2016 heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) een bestelling mogen ontvangen voor het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html) van CBS De Kern uit Veendam.

CBS De Kern heeft aangegeven graag anti pest-certificaten, posters en folders van Stichting Veilig Onderwijs te willen ontvangen. Wat onzettend goed om te horen!

De uitgever heeft inmiddels het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs laten bijdrukken en de gehele bestelling is eind deze week kosteloos opgestuurd naar CBS De Kern in Veendam.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst CBS De Kern succes en veel plezier toe met de inzet van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Bent u ook werkzaam bij een basisschool of een school van het voortgezet onderwijs en wilt u na het lezen van dit bericht ook het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs ontvangen? U kunt het geheel kosteloos aanvragen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. De bestelling wordt met veel plezier voor u in orde gemaakt. De contactgegevens kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat!

3 opmerkingen:

  1. Goed om te zien dat er aandacht aan pesten op school wordt gegeven.
    Mooi ook dat dit kosteloos door Nolin Uitgevers B.V. mogelijk gemaakt wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi initiatief.
    Het zal je kind maar wezen dat gepest wordt, de meeste ouders weten denk ik niet hoe hier mee om te gaan.
    Ik denk dus dat wij als ouders ook nog wel een hoop hiervan/hierover kunnen leren.

    BeantwoordenVerwijderen