donderdag 1 december 2016

Coachingsbedrijf uit Haarlem ontvangt geheel kosteloos bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Zoals bekend is werkt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/uitgever-nolin.html). Nolin Uitgevers maakt het mogelijk dat het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (magazines, posters, anti pest certificaten en folders) geheel kosteloos worden verstuurd naar basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en verscheidende stichtingen in Nederland. Dit om alles omtrent een veilig schoolklimaat voor iedereen onder de aandacht te brengen. De uitgever kan dit mogelijk maken door fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicaties worden uitgegeven. De basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en de stichtingen in Nederland die het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos ontvangen kunnen dit te allen tijde (wederom geheel kosteloos) bijbestellen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Onlangs heeft Nolin Uitgevers ook een bestelling ontvangen van een coachingsbedrijf uit Haarlem. Nolin is altijd erg blij om te horen dat er zoveel interesse is naar het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Het coachingsbedrijf uit Haarlem had het magazine van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs aangevraagd. Nolin Uitgevers heeft de bestelling geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd.

De uitgever wenst het coachingsbedrijf uit Haarlem succes en veel plezier toe met de inzet van het magazine van Stichting Veilig Onderwijs!

Leest u nu dit bericht en wilt u ook het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos aanvragen? Dat kan! De contactgegevens van uitgeverij Nolin Uitgevers kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ Nolin maakt de bestelling graag voor u in orde.

Voor meer informatie over uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. kunt u ook terecht op de volgende websites:
http://www.nolinuitgevers.nl/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand/posts
http://werkenbijnolin.nl/
http://www.hetbedrijfsprofiel.nl/nolin-uitgevers/
http://bedrijfvanbinnen.nl/?portfolio=nolin-uitgevers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten