vrijdag 2 december 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling posters en anti pest certificaten Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde voor De Nieuwe Veste (voortgezet onderwijs) in Coevorden

Onlangs heeft Nolin Uitgevers een grote bestelling ontvangen voor de posters en anti pest certificaten van Stichting Veilig Onderwijs van De Nieuwe Veste (voortgezet onderwijs) uit Coevorden. De school in het voortgezet onderwijs heeft 10 posters aangevraagd en 125 anti pest certificaten. Dit i.v.m. de anti-pestcampagne in klas 1 en 2. Wat ontzettend goed om te horen dat hier aandacht aan wordt besteed.

Uiteraard heeft Nolin Uitgevers de bestelling geheel kosteloos in orde gemaakt. De 125 anti pest certificaten zijn bijgedrukt en inmiddels is de gehele bestelling op locatie afgeleverd.

De uitgever wenst alle betrokken van de De Nieuwe Veste uit Coevorden succes toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen!

1 opmerking:

  1. Dat is een forse bestelling! Goed om te zien dat er zoveel gewerkt wordt met het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs.

    BeantwoordenVerwijderen