vrijdag 16 december 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt jaarlijkse publicatie voor De Zonnebloem – regio Amstelland geheel kosteloos mogelijk

Onlangs heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) opdracht gekregen om de jaarlijkse (leden)brochure voor De Zonnebloem – regio Amstelland (zie ook: https://www.zonnebloem.nl/regio-amstelland) te verzorgen.

De redactionele stukken heeft de uitgever omstreeks begin november 2016 in ontvangst mogen nemen. De studio van Nolin Uitgevers heeft  vervolgens de opmaak helemaal naar wens van de opdrachtgever in orde gemaakt. Na het definitieve akkoord zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd om het geheel compleet te maken. De uitgave van de jaarlijkse publicatie van de (leden)brochure van De Zonnebloem – regio Amstelland is mede mogelijk gemaakt door de fantastische ondersteuning van sympathieke ondernemers uit de regio Amstelland.

Na het helemaal compleet maken van de publicatie is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij en is de drukorder uitgezet. De publicatie is gedrukt op A5-formaat, geheel in full colour, 56 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van 1.750 exemplaren.

Conform afspraak is de gehele oplage rond week 48 afgeleverd bij De Zonnebloem – regio Amstelland. Vanuit daar zijn de brochures verder verspreid onder de leden, vrijwilligers, relaties, sponsoren, donateurs, etc. Uiteraard hebben ook alle sympathieke ondernemers uit de regio Amstelland die de publicatie van de nieuwe (leden)brochure mede mogelijk hebben gemaakt een bewijsexemplaar toegestuurd gekregen.

Nolin Uitgevers is erg trots op het jaarlijks mogen uitgeven van de publicatie van De Zonnebloem – regio Amstelland en wil haar opdrachtgever bij deze nogmaals bedanken voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking.

De uitgever wenst alle betrokkenen van De Zonnebloem – regio Amstelland veel leesplezier toe met de nieuwe jaarlijkse publicatie van de (leden)brochure.Leest u dit bericht en bent u werkzaam als vrijwilliger of betrokken bij een stichting en/of vereniging en denkt u dat een professionele publicatie waarde kan toevoegen aan uw stichting en/of vereniging? Neem dan eens contact op met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voor een geheel vrijblijvend gesprek. De contactgegevens van Nolin Uitgevers kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Bent u voor nu eerst opzoek naar meer informatie over Nolin Uitgevers of recensies over eerder uitgegeven publicaties? Dan kunt u terecht op de volgende websites:
http://www.hartinactie.nl/nieuws/boodschap_verspreiden_met_nolin.html
http://www.groningen-onderneemt.nl/nieuws/grote-oplage-magazines-geleverd-aan-stichting-veilig-onderwijs-door-nolin-uitgevers-41181
http://www.rpvdenhaag.nl/content/Downloads/242
http://www.pictaram.com/media/1228958253867219291_3018070653

De medewerkers van Nolin Uitgevers staan u graag ter woord om de mogelijkheden met u door te nemen. De mogelijkheden bij Nolin Uitgevers zijn enorm. Of u nu opzoek bent naar een compleet professioneel A4-magazine, A5-brochure of A6-boekje? Bij Nolin Uitgevers kan het allemaal. Ook kunt u terecht voor kleinere publicaties zoals A3-posters, flyers en folders (op verschillende formaten).

En het mooiste van dit allemaal is, is dat het voor de stichting of vereniging (de opdrachtgever van Nolin Uitgevers) geheel kosteloos is. De afgesproken oplage wordt geheel kosteloos bij u als opdrachtgever op locatie afgeleverd. De uitgever kan dit allemaal mogelijk maken om bij haar opdrachtgevers in de regio ondernemers te benaderen en hen te vragen voor een eenmalige ondersteuning om de publicatie uit te geven. Als dankzegging krijgen deze sympathieke ondernemers een keurige naamsvermelding in of op de publicatie die in de regio wordt uitgegeven. Dit met als doelstelling om de publicatie voor het goede doel kostenneutraal uit te geven.

Kortom, een geweldige samenwerking tussen Nolin Uitgevers, het betreffende goede doel en ondernemers uit de regio waar de publicatie wordt uitgegeven.

Nolin Uitgevers ziet uw aanvraag graag tegemoet!

1 opmerking:

  1. Mooie brochure voor De Zonnebloem - regio Amstelland! Met 56 pagina's nog wel! Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen