dinsdag 20 december 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt nieuwe (leden)brochure geheel kosteloos in orde in oplage van 3.000 exemplaren voor de Dierenambulance Groningen

Afgelopen zomer heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) een nieuwe opdrachtgever erbij gekregen, namelijk Dierenambulance Groningen (zie ook: http://www.dierenambulance-groningen.nl/).

De Vereniging Dierenambulance Groningen is in het jaar 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. De Dierenambulance Groningen rijdt in de gemeenten Groningen, Haren, Bedum, Ten Boer, Loppersum, Eemsmond en Marum. Er zijn in totaal twee dierenambulances. Daarnaast is er ook een crematiewagen.

De Dierenambulance Groningen had rond de zomer contact opgenomen met Nolin Uitgevers om te kijken of er mogelijkheden waren voor het twee keer op jaarbasis verzorgen van een geheel nieuwe (leden)brochure. Na een aantal prettige gesprekken en een plezierige ontmoeting is er in de zomer het contract afgesloten.

De eerste uitgave en tevens pilot-uitgave stond gepland voor eind 2016, bij voorkeur voor de feestdagen. Het zou een uitgave gaan worden op A5-formaat, met 32 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van 3.000 exemplaren af te leveren op één locatie. Dit uiteraard bij de Dierenambulance Groningen.

Eind november 2016 mocht de studio van Nolin Uitgevers de redactionele stukken van de Dierenambulance Groningen tegemoet zien en is er direct mee aan de slag gegaan. Na het zorgvuldig afstemmen van de opmaak is de kopij uiteindelijk definitief goedgekeurd door de Dierenambulance Groningen. Uiteraard zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd. Enkel door de fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio (in dit geval Groningen e.o.) kan Nolin Uitgevers de publicatie van de nieuwe (leden)brochure voor haar opdrachtgever geheel kosteloos tot stand brengen.

Afgelopen week is de volledige oplage van 3.000 exemplaren afgeleverd bij de Dierenambulance Groningen. Vanuit daar zullen de nieuwe (leden)brochures verstuurd worden naar de leden, sponsoren, relaties, donateurs, etc. Uiteraard hebben ook alle sympathieke ondernemers een bewijsexemplaar toegestuurd gekregen.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is erg trots op de nieuwe samenwerking en bedankt opdrachtgever Dierenambulance Groningen voor het gestelde vertrouwen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van Dierenambulance Groningen veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure!

Leest u dit bericht nu ook als gepassioneerde vrijwilliger voor een stichting en/of vereniging en denkt u dat er ook behoefte is aan een professionele publicatie om de band met uw achterban, doelgroep, relaties of potentieel geïnteresseerden (verder) te verstevigen? En dit geheel kosteloos voor u als stichting of vereniging zijnde?! Neem dan snel contact op met uitgeverij Nolin Uitgevers. De medewerkers van Nolin Uitgevers staan u graag ter woord om de mogelijkheden met u door te nemen. De contactgegevens van Nolin Uitgevers kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

In het geval van de publicatie van de Dierenambulance Groningen is er bewust gekozen voor een (leden)brochure op A5-formaat, maar er zijn bij Nolin Uitgevers meerdere smaken. Zo kunt u ook kiezen voor een A4-magazine, verschillende soorten maten posters, folders of flyers. Bij Nolin Uitgevers staat er in een samenwerking één punt ver voorop, namelijk dat de publicatie voor de betreffende stichting of vereniging de meest toegevoegde waarde heeft!

De medewerkers van Nolin Uitgevers zien uw aanvraag graag tegemoet!

Voor recensies over Nolin Uitgevers kunt u terecht op de volgende websites:
http://www.hartinactie.nl/nieuws/boodschap_verspreiden_met_nolin.html
http://www.rpvdenhaag.nl/content/Downloads/242


4 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ziet er uit als een mooie brochure met een grote oplage!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iets over dieren dat is natuurlijk altijd goed voor een dierenvriend en ook nog een mooi doel; de dierenambulance.
  Ziet er erg mooi uit, ik denk dat jullie trots mogen zijn op zo'n mooi blad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werken jullie alleen voor dierenambulances of ook voor andere diergerelateerde stichtingen/verenigingen?

  BeantwoordenVerwijderen