maandag 9 januari 2017

Uitgeverij Nolin B.V. stuurt Hart & Vaatgroep regio West-Brabant geheel kosteloos nieuwe publicatie (leden)brochure ´Kwartslag´ toe in oplage van ruim 1.200 exemplaren

Zoals bekend is werkt uitgeverij Nolin B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/), gevestigd in Hoogezand in de provincie Groningen, voor verschillende Hart & Vaatgroep regio´s in Nederland.

Zodoende ook voor Hart & Vaatgroep regio West-Brabant (zie ook de website: http://www.hartenvaatgroep.nl/regios/west-brabant.html). De uitgever geeft vier keer op jaarbasis geheel kosteloos de (leden)brochure ´Kwartslag´ uit en levert die af bij haar opdrachtgever op locatie. Nolin kan dit geheel kosteloos mogelijk maken middels haar SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/

In de praktijk betekent het dat uitgeverij Nolin in opdracht van Hart & Vaatgroep regio West-Brabant ondernemers uit de regio mag benaderen (in dit geval uiteraard de regio West-Brabant) en hen mag vragen voor een ondersteuning om de uitgave van de nieuwe publicatie mede mogelijk te maken. Als dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie mede mogelijk maken een keurige naamsvermelding/presentatie in de uitgave.

Uitgeverij Nolin heeft eind november 2016 de nieuwe kopij/redactionele stukken van de redactie van haar opdrachtgever Hart & Vaatgroep regio West-Brabant mogen ontvangen. In het SponsorPublicatieConcept zit voor de opdrachtgever ook dat de uitgever de opmaak geheel kosteloos in orde maakt. Na het werken voor vele mooie stichtingen en verenigingen en jarenlange ervaring kan er voluit gezegd worden dat dit een enorme ontzorging is voor de opdrachtgevers van Nolin. Nolin beschikt over een professionele studio waar de nieuwe kopij/redactionele stukken altijd in ontvangst worden genomen om daar geheel naar wens van de opdrachtgever opgemaakt te worden. Er wordt pas overgegaan tot drukken wanneer de opdrachtgever 100% tevreden is. 100% tevredenheid van de opdrachtgever staat bij Nolin altijd voorop!

Eind november 2016 is de zetproef voor de nieuwe publicatie van de ´Kwartslag´ definitief goedgekeurd door Hart & Vaatgroep regio West-Brabant. Uiteraard zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd en is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij voor productie.

Begin/halverwege december 2016 is de gehele oplage conform opdracht bij de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant op locatie afgeleverd. Zij zien zelf toe op de verdere verspreiding naar o.a. de leden, donateurs, sponsoren, relaties, etc. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie van de ´Kwartslag´ mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd. Dit neemt de uitgever voor haar rekening.

De ´Kwartslag´ is gedrukt op A5-formaat, met 20 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van ruim 1.200 exemplaren.

Uitgeverij Nolin B.V. wenst alle betrokkenen van de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de ´Kwartslag´! Heeft u na het lezen van bovenstaand artikel ook interesse in een voor uw stichting of vereniging geheel kosteloos professionele publicatie? Dan bent u bij uitgeverij Nolin aan het juiste adres! Het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin kan een grote bijdrage hebben aan de marketing van uw stichting of vereniging! Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met uitgeverij Nolin. De contactgegevens kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ De medewerkers van Nolin staan u graag ter woord! Uiteraard kunt u ook per mail uw aanvraag indienen. Daarnaast kunt u op onderstaande websites meer informatie vinden over uitgeverij Nolin:
https://nl-nl.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
http://www.detelefoongids.nl/nolin-uitgevers/40216380/5-1/
http://www.nolinuitgevers.nl/
http://www.hetbedrijfsprofiel.nl/nolin-uitgevers/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand

9 opmerkingen:

 1. Is inderdaad een mooi en informatief blad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen dat wanneer er een brochure wordt uitgegeven dit ook via deze pagina kenbaar wordt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Frans dat is jouw regio ja, maar de mijne ook he.
  Maar waarschijnlijk wist dat ook al wel LOL ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie brochure ja, en goed om te zien dat er aandacht wordt gegeven aan dit doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Grafische Unie B.V. mocht deze drukorder uitvoeren. Hartelijk dank daarvoor. Er is veel interactie hier, leuk om te zien. Mocht er in de toekomst ooit belangstelling zijn voor drukwerk, dan houden wij ons graag aanbevolen.

  BeantwoordenVerwijderen