maandag 23 januari 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. geeft voor Stichting Hart in Actie geheel kosteloos brochure uit.

Zoals u weet werkt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/) in opdracht voor verschillende goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn stichtingen en/of verenigingen in Nederland die zich inzetten voor een maatschappelijk belang. Dit varieert van zowel regionaal naar nationaal. 

Stichting Hart in Actie
Één van de opdrachtgevers van uitgeverij Nolin Uitgevers is Stichting Hart in Actie (zie ook de website http://hartinactie.nl/). Stichting Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking of aandoening op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doen zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Cover brochure Stichting Hart in Actie
Samenwerking Nolin Uitgevers en Stichting Hart in Actie
In het voorjaar van 2013 zijn Nolin Uitgevers en Stichting Hart in Actie een samenwerking aangegaan waarbij Nolin Uitgevers in opdracht van Stichting Hart in Actie drie keer per kalenderjaar geheel kosteloos een brochure uitgeeft. Het doel van deze samenwerking is om door middel van een professionele publicatie extra naamsbekendheid te genereren voor Stichting Hart in Actie.

SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers
Om dit doel te verwezenlijken is er gekozen voor het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers. Een enorm groot voordeel hiervan is dat de publicatie geheel kosteloos is voor de betreffende stichting of vereniging (in dit geval uiteraard Stichting Hart in Actie).


Het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers in de praktijk
Er zijn ontzettend veel stichtingen en verenigingen in Nederland die zich vol passie inzetten voor een maatschappelijk doel. Helaas zijn er voor deze stichtingen en verenigingen in Nederland weinig tot geen subsidies weggelegd van de overheid. De financiële middelen die er dan zijn worden vrijwel geheel ingezet voor het hoofddoel van de stichting of vereniging.

Doch beseffen stichtingen en verenigingen het (grote) belang van een professionele publicatie om hiermee haar achterban op de hoogte te houden, haar doelgroep te bereiken, sponsoren en donateurs te werven, etc. Kortom, een ontzettend belangrijk onderdeel van de marketing mix (voor meer informatie over het begrip marketing mix kunt u terecht op de website https://nl.wikipedia.org/wiki/Marketingmix).

Als antwoordt op bovenstaande vraag van stichtingen en verenigingen naar een professionele publicatie, waar vrijwel weinig tot geen financiële middelen beschikbaar voor zijn, heeft uitgeverij Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept opgetuigd. Nolin Uitgevers mag in opdracht van haar opdrachtgever ondernemers in de regio benaderen waar de publicatie wordt uitgegeven en hen vragen om de betreffende publicatie een keertje mede mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die de betreffende publicatie een keertje mede mogelijk willen maken een keurige naamsvermelding in de uitgave. Voor een meer gedetailleerdere uitleg over het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/

Via deze werkwijze heeft Stichting Hart in Actie sinds het voorjaar van 2013 drie keer per jaar haar brochure geheel kosteloos mogen ontvangen van uitgeverij Nolin Uitgevers.


Uitgeverij Nolin Uitgevers is erg trots om Stichting Hart in Actie haar opdrachtgever te mogen noemen en wil haar bij deze hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van Stichting Hart in Actie veel leesplezier toe met de nieuwe brochure!

Voor meer informatie over uitgeverij Nolin Uitgevers kunt u terecht op de volgende websites:
https://www.openingstijden.com/o2138432/nolin-uitgevers-rembrandtlaan-5-hoogezand/
https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
http://www.detelefoongids.nl/nolin-uitgevers/40216380/5-1/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand
http://www.hetbedrijfsprofiel.nl/nolin-uitgevers/
https://twitter.com/nolinuitgevers?lang=nl
http://werkenbijnolin.nl/
http://nolinbinnenhofblog.nl/author/admin/
http://www.ndsm.nl/profiel/nolin-uitgevers/
https://www.linkedin.com/company/nolin-uitgevers-b-v-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten