maandag 30 januari 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt het full colour magazine Klein Hoefblad wederom geheel kosteloos mogelijk

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/) werkt o.a. voor Klein Hoefblad – Vakblad Aangepast Paardrijden (zie ook de website http://www.klein-hoefblad.nl/?page=home).
Cover magazine Klein Hoefblad
Klein Hoefblad
Het Klein Hoefblad is het vakblad voor iedereen die werkt bij of belangstelling heeft voor het aangepast paardrijden, van recreatief paardrijden voor gehandicapten tot therapie met of op paarden.

Het Klein Hoefblad wordt vanaf het allereerste begin in 1983 gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers en is sinds het jaar 2004 ondergebracht in een stichting. Het Klein Hoefblad is een onafhankelijk blad, dat los staat van de FPG en de KHNS. Wel heeft het Klein Hoefblad nauwe banden met de FPG en ieder nummer bevat dan ook een nieuwsbrief van de FPG.

Het huidige Klein Hoefblad werkt met een redactie die bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij komen drie maal per jaar bij elkaar om het voorgaande en volgende Klein Hoefblad te bespreken. De redactieleden schrijven zelf artikelen, columns, boekbesprekingen e.d., zoeken naar interessante artikelen binnen- en buitenlandse literatuur (vertalen die) en gebruiken van harte ingezonden stukken om te plaatsen. Zo probeert de redactie iedere keer weer een gevarieerd, maar vooral interessant en verantwoord blad samen te stellen.


Samenwerking met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.
In opdracht van het Klein Hoefblad zorgt uitgeverij Nolin Uitgevers ervoor dat het blad drie keer per jaar geheel kosteloos wordt uitgegeven. De uitgever kan dit doen middels haar SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/

In het kort komt het erop neer dat Nolin Uitgevers in opdracht van het Klein Hoefblad ondernemers mogen benaderen en hen mag vragen om een keertje de aankomende publicatie te willen ondersteunen. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die een keertje willen bijdragen om de aankomende publicatie mede mogelijk te willen maken een keurige naamsvermelding/presentatie in de uitgave. Uiteraard krijgen zij ook een exemplaar toegestuurd wanneer het nieuwe blad wordt uitgegeven.

Via deze mooie werkwijze zorgt uitgeverij Nolin Uitgevers ervoor dat het Klein Hoefblad al jarenlang geheel kosteloos kan worden uitgegeven. De laatste publicatie is in de maand december 2016 uitgegeven. Voor het nieuwe jaar 2017 is de planning dat de publicaties van het Klein Hoefblad zullen verschijnen in de maanden april, augustus en december. Met iedere publicatie wordt de gehele oplage in opdracht van het Klein Hoefblad afgeleverd bij een verspreidingsbureau vanuit waar alle geadresseerden (relaties, sponsoren, donateurs, leden, etc.) de nieuwe uitgave krijgen toegestuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers is erg trots om het Klein Hoefblad al jarenlang haar opdrachtgever te mogen noemen en hoopt dat uiteraard nog jarenlang te mogen doen. Bij deze wil de uitgever het Klein Hoefblad bedanken voor het gestelde vertrouwen. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer drie mooie publicaties mogen verschijnen voor het Klein Hoefblad!

Achtergrondinformatie uitgeverij Nolin Uitgevers
U leest dit bericht op de Blog van uitgeverij Nolin Uitgevers. Nolin Uitgevers is een uitgeverij die enkel voor goede doelen in Nederland werkt. Middels haar SponsorPublicatieConcept wil Nolin Uitgevers stichtingen en verenigingen in Nederland ondersteunen die zelf geen of nauwelijks draagvlak (zowel financieel als de kennis) hebben om een professionele publicatie uit te geven. Bent u hierin ook geïnteresseerd als passievolle vrijwilliger voor uw stichting of vereniging? Neem dan snel contact op met Nolin Uitgevers en neem de mogelijkheden door met één van onze enthousiaste medewerkers! De contactgegevens van Nolin Uitgevers kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ Nolin Uitgevers staat voor u klaar! 

1 opmerking: