maandag 16 januari 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voorziet Stichting Immanuël in Hoogezand geheel kosteloos van ruim 2.000 drieluikfolders

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/) werkt zoals bekend is voor vele verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland middels het SponsorPublicatieConcept (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/)

In het kort betekent het dat de uitgever voor stichtingen en verenigingen in Nederland werkt die zelf geen draagvlak hebben (zowel financieel als kennis) om een professionele publicatie uit te geven. Uitgeverij Nolin Uitgevers maakt dit voor haar opdrachtgevers geheel kosteloos mogelijk. De uitgever kan dit mede mogelijk maken door fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers in de regio waar de publicaties worden uitgegeven. Als hartelijke dankzegging voor het mede mogelijk maken van de betreffende publicatie krijgen de sympathieke ondernemers een keurige naamsvermelding in de uitgave. Via deze mooie en maatschappelijke werkwijze geeft uitgeverij Nolin Uitgevers al jarenlang geheel kosteloos diverse professionele publicaties uit voor vele verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland.

Maar uitgeverij Nolin Uitgevers doet meer. Zodoende heeft Stichting Immanuël uit de regio Hoogezand (zie ook de website: http://www.immanuelhoogezand.nl/) onlangs een aanvraag gedaan voor een drieluikfolder.

Nolin Uitgevers heeft de drieluikfolder zonder regionale sponsoren geheel kosteloos in orde gemaakt voor Stichting Immanuël. De drieluikfolder is gedrukt in een oplage van ruim 2.000 exemplaren.

Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst alle betrokkenen van Stichting Immanuël succes en veel plezier toe met de inzet van de drieluikfolder!
Zoals in bovenstaand artikel aangegeven is uitgeverij Nolin Uitgevers gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen. Op dit moment zijn er tussen de 50 en 60 medewerkers. Op deze Blogspot-pagina (http://nolinuitgevers.blogspot.nl/) zijn verscheidende berichten geplaatst over wat voor soort publicaties Nolin Uitgevers uitgeeft. Bent u na het lezen van deze artikelen geïnteresseerd geraakt in een baan bij Nolin Uitgevers? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers! Het team van Nolin Uitgevers is namelijk op zoek naar versterking! De contactgegevens van Nolin Uitgevers kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Vacature uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.
Nolin Uitgevers kan de publicaties die zij geheel kosteloos verstrekt voor haar opdrachtgevers enkel mogelijk maken door een geweldig team medewerkers die vanuit het kantoor in Hoogezand ondernemers uit heel Nederland telefonisch benaderen en hen te vragen om een keertje te willen bijdragen om de betreffende publicatie die op dat moment wordt uitgegeven te willen mede mogelijk maken. Hiervoor is Nolin Uitgevers opzoek naar een nieuwe kracht! Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogezand? Kun je goed in teamverband werken en heb je affiniteit met goede doelen? Solliciteer dan nu op deze vacature! Meer informatie over de vacature bij uitgeverij Nolin Uitgevers is te vinden op de volgende websites:
http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/vacatures-2/
http://werkenbijnolin.nl/


Bent u niet geïnteresseerd in werken bij uitgeverij Nolin Uitgevers, maar wilt u juist in aanmerking komen als stichting of vereniging zijnde voor het SponsorPublicatieConcept van de uitgever? Ook dat kan natuurlijk. Onze medewerkers staan u graag ter woord en gaan samen met u de mogelijkheden voor een dergelijke professionele publicatie bij langs. Uitgeverij Nolin Uitgevers is doordeweeks bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw aanvraag per mail in te dienen. Dit kan via het mailadres studio@nolin.nl

Voor meer informatie over uitgeverij Nolin Uitgevers of om alvast extra informatie in te winnen kunt u ook terecht op de volgende websites:
http://www.ndsm.nl/en/profiel/nolin-uitgevers/
https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
http://www.detelefoongids.nl/nolin-uitgevers/40216380/5-1/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand
http://www.hetbedrijfsprofiel.nl/nolin-uitgevers/
https://www.openingstijden.nl/Nolin-Uitgevers/Hoogezand/Rembrandtlaan-5/
http://nolinbinnenhofblog.nl/author/admin/
https://twitter.com/nolinuitgevers?lang=nl
https://www.groningen-onderneemt.nl/bedrijf/nolin-uitgevers-b-v-150668
http://bedrijfvanbinnen.nl/?portfolio=nolin-uitgevers

6 opmerkingen:

 1. En mooi gebaar naar Stichting Immanuël van Uitgeverij Nolin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al weer zo'n mooi doel.
  En een mooi artikel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze stichting niet, ben dus maar even gaan kijken wat ze doen;
  http://www.immanuelhoogezand.nl/overons/bestuur
  Inderdaad goed werk wat deze stichting doet ga zo door, en natuurlijk ook een pluim voor Nolin Uitgevers en alle ondernemers die deze drieluik mogelijk maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie folder. Leuk gebaar van Nolin naar Stichting Immanuël.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed om te zien dat ook wat kleinere organisaties / stichtingen de mogelijkheid krijgen om zich te profileren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi stukje drukwerk, ziet er goed uit. Waar is deze folder gedrukt?

  BeantwoordenVerwijderen