dinsdag 7 februari 2017

Nolin Uitgevers B.V. in de social media

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in het jaar 2000.


Nolin Uitgevers B.V. richt zicht voornamelijk op het geheel kosteloos uitgeven van professionele publicaties voor goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn met name stichtingen en verenigingen die zelf geen of nauwelijks draagvlak (zowel financieel als de kennis) hebben om een professioneel blad uit te geven. Nolin Uitgevers ontzorgt middels haar SponsorPublicatieConcept haar opdrachtgevers geheel kosteloos van het moment dat de redactionele stukken worden aangeleverd bij de studio van de uitgeverij tot het op locatie afleveren bij de opdrachtgever (stichting of vereniging). Voor meer gedetailleerde informatie over het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/

Sinds het jaar 2000 is de samenleving/maatschappij in de wereld enorm veranderd. Dit komt mede door de komst van het internet. Door de jaren heen is de social media zich wereldwijd ook steeds meer gaan ontwikkelen en tegenwoordig is die niet meer weg te denken. Dat beseft ook Nolin Uitgevers en heeft zicht gerealiseerd dat het belangrijk is om daarin mee te gaan. Op verscheidende social media-kanalen plaatst Nolin Uitgevers van dagelijks tot wekelijks tot maandelijks berichten om ook haar publiek hier te informeren over de meeste recente publicaties, ontwikkelingen omtrent opdrachtgevers, verzorgde bestellingen, deelname aan- en sponsoring van evenementen, donaties, vacatures en nog veel meer.


Op welke social media-kanalen is Nolin Uitgevers te vinden?
Het betreden van het internet is in eerste instantie begonnen met een eigen website (zie de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/). Vervolgens zijn er informatieve webpagina´s aangemaakt om de contactgegevens van Nolin Uitgevers goed vindbaar te maken. Dit zijn bijvoorbeeld pagina´s als:
1. https://www.openingstijden.com/o2138432/nolin-uitgevers-rembrandtlaan-5-hoogezand/
2. https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t2138432/hoogezand/nolin-uitgevers/

Met de toename van het social media is het voor Nolin Uitgevers belangrijker geworden om ook via deze manier van communiceren haar publiek actief op de hoogte te houden van wat er actueel is. Een aantal voorbeelden van de social media-kanalen waar Nolin Uitgevers te vinden is zijn:
1. Facebook: https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
2. Google+: https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand
3. Twitter: https://twitter.com/nolinuitgevers?lang=nl
4. LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nolin-uitgevers-b-v-
5. Instagram: http://www.pictaram.com/user/nolin_uitgevers/3018070653

De laatste ontwikkeling op het gebied van internet/social media bij Nolin Uitgevers is het opstarten van een aantal blogs. Deze blogs bieden de ruimte om inhoudelijker op het onderwerp in te gaan. Een aantal voorbeelden van de blogs waar Nolin Uitgevers te vinden is zijn:
1. Blogspot: http://nolinuitgevers.blogspot.nl/
2. Nolinbinnenhofblog.nl: http://nolinbinnenhofblog.nl/
3. Medium: https://medium.com/@nolinuitgevers

Uiteraard wil Nolin Uitgevers zich blijven ontwikkelingen en innoveren op het gebied van internet, social media en blogs. Heeft u na het lezen van dit artikel suggesties voor uitgeverij Nolin Uitgevers om zich nog beter te profileren op het gebied van internet, social media en blogs? Dan horen wij dat uiteraard graag! De contactgegevens van uitgeverij Nolin Uitgevers kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/


Binnenkort zal er voor het eerst ook een HBO-stagiaire aan de slag gaan bij uitgeverij Nolin Uitgevers en zich o.a. gaan richten op de social media. Hiermee hoopt Nolin Uitgevers een volgende stap te maken op het gebied van internet, social media en haar blogs.

Nolin Uitgevers bedankt u voor het lezen van dit artikel en ziet uw eventuele suggesties graag tegemoet. Volgende week zal er weer een nieuw bericht verschijnen. 

5 opmerkingen:

 1. Interessant artikel om te lezen. Het is inderdaad belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen van het internet, social media en blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontwikkelingen op het internet en social media is natuurlijk niet onbelangrijk. Echter dien je ook niet de effectiviteit van folders verspreiden te vergeten. Dit is ook een machtig instrument!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is denk ik een ontwikkeling die in onze moderne tijd niet meer weg te denken is, je ziet het ook in de politiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel om te lezen. De juiste afstemming zal liggen in een combinatie van social media/online marketing met drukwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke reacties allemaal. Dank jullie wel.

  BeantwoordenVerwijderen