donderdag 16 februari 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt meerdere bestellingen schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/) werkt o.a. in opdracht voor Stichting Veilig Onderwijs (zie ook de website http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/uitgever-nolin.html). 

Nolin Uitgevers zorgt er o.a. voor dat het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos wordt verspreid onder basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs, stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, etc. in Nederland. Te allen tijde kan er ook nog eens geheel kosteloos worden bijbesteld. Het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bestaat onder meer uit magazines, posters, folders en anti-pest certificaten. Nolin Uitgevers kan dit geheel kosteloos mogelijk maken door de fantastische ondersteuning van ondernemers uit de regio waar het schoolmateriaal wordt uitgegeven. Deze ondernemers krijgen als hartelijke dankzegging voor hun sympathieke ondersteuning een keurige naamsvermelding in of op de betreffende publicatie.

Stichting Veilig Onderwijs heeft vorige maand (24 januari 2017 tot en met 28 januari 2017) ook weer deelgenomen aan de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017 die gehouden werd in de Jaarsbeurs Utrecht. Daarnaast verstuurd uitgeverij Nolin Uitgevers maandelijks geheel kosteloos het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs op naar de basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, ect. in Nederland. Stichting Veilig Onderwijs is op dit moment bezig met een belonderzoek om de geadresseerden die het schoolmateriaal krijgen toegestuurd te vragen hoe zij het schoolmateriaal inzetten. Kortom, Stichting Veilig Onderwijs is volop in actie om de basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, ect. in Nederland bij te staan en hen te begeleiden naar een veilig schoolklimaat. Dit alles zorgt er ook voor dat uitgeverij Nolin Uitgevers vele (bij)bestellingen ontvangt voor het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Zo zijn er onlangs de volgende (bij)bestellingen in orde gemaakt:


1. Stichting Sarkon uit Den Helder (Noord-Holland) heeft onlangs een pakket magazines ontvangen van Stichting Veilig Onderwijs omdat het magazine in de regio werd uitgegeven. N.a.v. het ontvangst van het pakket magazines heeft Stichting Sarkon contact opgenomen met Nolin Uitgevers en aangegeven graag extra magazines te willen ontvangen. De uitgever heeft de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De extra magazines zijn begin deze week opgestuurd.


2. Een coachingsbedrijf uit Noordbroek (Groningen) heeft zelf een bestelling geplaatst voor de magazines en posters van Stichting Veilig Onderwijs. Wat ontzettend goed om te horen! Ook deze bestelling is wederom geheel kosteloos in orde gemaakt en deze week opgestuurd.


3. Een paar ouders uit Nieuw Weerdinge (Drenthe) hebben ook zelf een bestelling geplaatst voor de folders van Stichting Veilig Onderwijs. De missie van Stichting Veilig Onderwijs is om een veilig schoolklimaat te creƫren. Dat is natuurlijk ook enorm belangrijk voor ouders. De bestelling van folders zijn ook deze week geheel kosteloos opgestuurd.


4. Basisschool De Vlinder (Stichting Maashorst) uit Reek (Noord-Brabant) heeft het magazine, anti-pest certificaat, folder en poster van Stichting Veilig Onderwijs aangevraagd om te kijken wat goed past bij de basisschool. Het doet uitgeverij Nolin Uitgevers erg goed om te zien hoe volop er met het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs wordt gewerkt. Ook deze bestelling is geheel kosteloos in orde gemaakt en deze week opgestuurd.


5. De Sancta Maria MAVO school in Den Bosch (Noord-Brabant) heeft recentelijk ook een pakket magazines van Stichting Veilig Onderwijs ontvangen omdat het magazine in de regio werd uitgegeven. N.a.v. van het ontvangst van het pakket magazines is er contact opgenomen met uitgeverij Nolin Uitgevers om extra exemplaren aan te vragen. Dit is natuurlijk waar zowel Stichting Veilig Onderwijs en Nolin Uitgevers het om doen. Dat (basis)scholen aan de slag gaan met het materiaal en zij kunnen dit natuurlijk te allen tijd geheel kosteloos bijbestellen. Deze bestelling is uiteraard ook geheel kosteloos in orde gemaakt en deze week opgestuurd.


Dit zijn slechts vijf van de vele bestellingen die (bijna) dagelijks binnenkomen voor het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst allen die het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs hebben aangevraagd succes en veel plezier toe met de inzet ervan!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen!

2 opmerkingen:

  1. Mooi dat er zoveel bestellingen binnenkomen, dus dan wordt er her en der toch wel aandacht aan gegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is inderdaad goed om te zien dat de belangstelling groeit, we kunnen er langzaam ook niet meer omheen ben ik bang.

      Verwijderen