maandag 27 maart 2017

Uitgeverij Nolin B.V. verzorgt geheel kosteloos nieuwe publicatie brochure Kwartslag voor Hart & Vaatgroep regio West-Brabant

Nolin B.V. is een uitgeverij en is gevestigd in Hoogezand in de provincie Groningen. De uitgeverij is opgericht in het jaar 2000 en sindsdien werkt de uitgeverij voor vele verschillende goede doelen in Nederland.  Al vanaf het begin van de oprichting zijn er vele plezierige en langdurige samenwerkingen ontstaan en Nolin vindt het belangrijk om dit zo te behouden. De goede doelen waar Nolin voor werkt zijn stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor een maatschappelijke doel. Het zijn maatschappelijke doelen zoals het helpen van mensen met een verstandelijke beperking, een veilig schoolklimaat, welzijn van dieren , etc. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op de website www.nolinuitgevers.nl en/of www.nolin-binnenhofprojecten.nl.

Eén van de opdrachtgevers van uitgeverij Nolin B.V. is o.a. de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant (zie ook website http://www.hartenvaatgroep.nl/regios/west-brabant.html/). Nolin verzorgt vier keer per jaar geheel kosteloos de (leden) brochure ‘Kwartslag’ en levert die af bij haar opdrachtgever op locatie. De Hart & Vaatgroep komt op voor de belangen van alle hart- en vaatpatiënten in Nederland en werkt voortduren aan het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling en de zorg in Nederland. Deze publicatie is gericht op de regio West-Brabant.

De publicaties worden geheel kosteloos in orde gemaakt door Nolin B.V. middels haar SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat de uitgeverij in opdracht van de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant ondernemers uit dezelfde regio mag benaderen en hen mag vragen of zij een financiële bijdrage kunnen en willen leveren om zo de uitgave van de publicatie mede mogelijk te maken.  De sympathieke ondernemers die een bijdrage leveren krijgen een keurige naamsvermelding in de uitgave als een bedankje.

Nolin beschikt over een eigen professionele studio en daar worden de nieuwe kopij/redactionele stukken in ontvangst genomen. Vervolgens worden ze geheel naar wens van de opdrachtgever opgemaakt. Het drukken vindt pas plaats wanneer de opdrachtgever helemaal tevreden is en het goed keurt. 100% tevredenheid van de opdrachtgever staat bij Nolin BV altijd voorop. Dit hele proces wordt uiteraard geheel kosteloos in orde gemaakt door Nolin.

De Hart & Vaatgroep regio West-Brabant heeft de nieuwe publicatie (leden) brochure ‘Kwartslag’ toegestuurd gekregen. De brochure is gedrukt op A5-formaat met 20 pagina’s in een oplage van ruim 1200 exemplaren.  Nolin Uitgevers heeft deze bestelling van de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. Uitgeverij Nolin B.V. wenst alle betrokkenen van de Hart & Vaatgroep regio West-Brabant veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de ‘Kwartslag’.Denkt u na het lezen van de bovenstaande artikel dat uw vereniging of stichting een professionele publicatie hard kan gebruiken? Wacht dan niet langer en neem contact op met Nolin, want bij Nolin bent u aan het juiste adres. Dankzij de SponsorPublicatieConcept van Nolin is het kosteloos verzorgen van een professionele publicatie mogelijk en dat kan natuurlijk zeer voordelig uitpakken voor uw vereniging of stichting. De contactgegevens kunt u vinden op de website www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/, de medewerkers van Nolin staan u graag ter woord. Daarnaast kunt u op de onderstaande websites meer informatie vinden over Nolin:
-          www.nolinuitgevers.nl

2 opmerkingen:

  1. Daar zal de Hart en Vaatgroep regio West-Brabant erg blij mee zijn om zo'n mooie brochure voor de leden te ontvangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inderdaad weer een mooie publicatie geworden.

    BeantwoordenVerwijderen