dinsdag 25 april 2017

Wij zijn opzoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een fulltime/parttime baan waarbij je jouw commerciële en communicatieve vaardigheden kunt toepassen en verder kunt ontwikkelen? Dan ben jij degene die wij zoeken ter versterking van ons team!

Nolin is een sterk groeiende en creatieve organisatie die opzoek is naar commerciële talenten om het verkoopteam te versterken. Als commercieel medewerker ben je enthousiast en servicegericht bezig met het binnenhalen van sponsorbijdragen. Het is een uitdagende functie waarbij er veel ruimte is voor creativiteit en zelfstandigheid.

Wie zijn wij?
Nolin is een uitgeverij, gevestigd in Hoogezand (Groningen), die professionele publicaties ten behoeve van verenigingen en stichtingen uitgeeft in Nederland. Het uitgeven van deze publicaties doen wij geheel kosteloos en om dit te kunnen financieren benaderen wij ondernemers in de betreffende regio’s die mogelijk willen ondersteunen. Een commercieel medewerker houdt zich dan ook bezig met het benaderen van ondernemers met als doel het werven van ondersteuningen waardoor de kosten van deze publicaties behartigd kunnen worden. Deze sympathieke ondernemers krijgen als hartelijke dankzegging een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie. 


We zoeken commerciële medewerkers die voldoen aan onderstaande eisen:

• Minimaal MBO werk- en denkniveau (commercieel)
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Woonachtig in de provincie Groningen
• Een goede telefoonstem
• Ervaring als telefonisch verkoper
• Je bent klantvriendelijk, servicegericht, sociaal vaardig,
• Gedreven, zelfstandig en proactief

Contact met Nolin Uitgevers

Voldoe je aan de eisen en ben je geïnteresseerd in de functie als Commercieel Medewerker bij Nolin B.V.?

Mail dan je sollicitatiebrief (Motivatiebrief en CV) naar receptie@nolin.nl en/of studio@nolin.nl om ons ervan te kunnen overtuigen dat jij degene bent die wij zoeken. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.


Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.nolin-binnenhofprojecten.nl of telefonisch contact opnemen via de telefoonnummer 0598-398 800.

5 opmerkingen:

  1. De vacature staat nog steeds open! Ben je geïnteresseerd in de vacature? Mail dan via de contactgegevens aangegeven in de blog je motivatiebrief en CV.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zullen onze oren en ogen open houden voor potentieel geschikte kandidaten. Succes met het invullen van de vacature!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes met het invullen van de vacature!

    BeantwoordenVerwijderen