maandag 11 december 2017

Nolin kijkt vooruit naar het nieuwe jaar 2018

Het nieuwe jaar 2018 staat voor de deur. Het jaar 2017 is nog niet voorbij, sterker nog, de maand december is ieder jaar weer de drukste maand voor uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Nolin heeft diverse opdrachtgevers variërend van regionaal tot nationaal, van brochures en magazines tot flyers en posters en met een frequentie van één publicatie per jaar tot vier publicaties per jaar. Hoe hoog de frequentie van het aantal publicaties per jaar per opdrachtgever ook is, in de (feest)maand december willen vrijwel alle opdrachtgevers van Nolin een publicatie ontvangen. In de publicatie van december wordt vaak teruggekeken op het afgelopen en ook alvast naar het nieuwe jaar wat voor de deur staat. Dit wordt vaak gedaan d.m.v. een programma-aankondiging/agenda voor het nieuwe jaar. Vanzelfsprekend wordt er ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle lezers fijne feestdagen toe te wensen en alvast een voorspoedig Nieuwjaar.

Terugblik op 2017
Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. kan terugkijken op een (tot nu toe) mooi 2017. Voor de vele opdrachtgevers mocht Nolin de publicaties weer mede mogelijk maken. Zo richting het einde van het jaar wordt er geïnventariseerd waar de stichtingen en verenigingen in het nieuwe jaar behoefte aan hebben zodat daar goed op ingespeeld kan worden. Zodra de drukte van de maand december achter de rug is kan de blik richting 2018. Zoals het er nu uit ziet is de portefeuille goed gevuld voor het nieuwe jaar.

Doelstellingen 2018
Wat zijn de doelstellingen van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voor het nieuwe jaar 2018? Wat altijd op nummer 1 zal staan is het zo goed mogelijk bedienen van de stichtingen en verenigingen, kortom de opdrachtgevers. Nolin is trots om voor zoveel mooie goede doelen in Nederland te mogen werken.

Verder is het voor Nolin erg belangrijk om continue te blijven werken aan het verbeteren van (werk)processen en het zo goed mogelijk inzetten van haar medewerkers. Nolin probeert te allen tijde zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Deze punten hoopt Nolin in 2018 zo goed mogelijk te combineren door het programma Therefore te implementeren. Met het programma Therefore wil Nolin ernaar streven om zo goed als papier vrije bureaus te creëren (wat uiteraard bijdraagt aan het milieu). Dit in het kader van schoon werken. Met de introductie van het programma Therefore verwacht Nolin ook efficiënter en daardoor sneller haar klanten te kunnen helpen. Naast de stichtingen en verenigingen waar Nolin in opdracht voor werkt, maken de ondernemers in de regio waar de publicatie verschijnt uiteraard de publicaties mede een presentatie mogelijk. Wanneer het programma Therefore volledig is geïnstalleerd verwacht de uitgever haar klanten (de ondernemers) aanzienlijk sneller te kunnen helpen.

Nolin bekommert zich ook enorm om haar personeel. In het kader goed voor het personeel zorgen is Nolin in 2017 o.a. gestart met het iedere dag haar medewerkers voorzien van vers fruit. Dit bleek een enorm succes en dat wordt in het nieuwe jaar 2018 ook zeker voortgezet. Tevens zijn in de nazomer van 2017 voor de sportieve/competitieve medewerkers van Nolin twee pingpongtafels aangeschaft. Ook dit bleek een enorm succes te zijn en vele wedstrijden worden in de pauzes gespeeld. Verder wil Nolin in het jaar 2018 meer tijd vrijmaken voor coaching voor haar medewerkers op gebieden waar dat nodig is.

De opdrachtgevers van Nolin zijn erg tevreden over de producten die het levert. Deze kwaliteit kan Nolin enkel leveren door te blijven investeren in het verbeteren van de (werk)processen en haar medewerkers. Middels bovenstaande (aandachts)punten/doelstellingen hoopt Nolin ook van het nieuwe jaar 2018 een succes te maken.  

2 opmerkingen:

  1. Mooi vooruitzicht voor het jaar 2018. Veel succes toegewenst met alles! Jullie verzorgen mooie uitgaven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat er zo wordt ingezet op het efficiënter werken. Interessant om te lezen. Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen