donderdag 16 maart 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos meerdere bestellingen schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. ( zie ook de website www.nolinuitgevers.nl) werkt o.a. in opdracht voor Stichting Veilig Onderwijs ( zie ook de website www.stichtingveiligonderwijs.nl/uitgever-nolin.html). Deze samenwerking heeft als doel het geheel kosteloos verzorgen van professionele publicaties voor de opdrachtgever. Deze professionele publicaties kunnen geheel kosteloos verzorgt worden middels het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers.

Nolin Uitgevers is een uitgeverij die er o.a. voor zorgt dat de basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs, stichtingen gerelateerd aan (basis) scholen, etc. in Nederland geheel kosteloos voorzien worden van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs.  Dit schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs zijn publicaties die voornamelijk bestaan uit magazines, posters, folders en anti-pest certificaten.  Tevens is het voor de opdrachtgever ook mogelijk om een bijbestelling te plaatsen.  De wensen en behoeften van de opdrachtgevers zijn voor Nolin één van de belangrijkste punten en 100% tevredenheid van de opdrachtgevers staat op nummer één.

De publicaties kunnen geheel kosteloos verzorgt worden door middel van het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers.  Dit houdt voornamelijk in dat de uitgeverij in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs ondernemers mag benaderen en hen mag vragen of zij een financiële bijdrage kunnen leveren om de uitgave van de publicaties mede mogelijk te maken.  Uiteraard krijgen de sympathieke ondernemers die een keertje willen ondersteunen een keurige naamsvermelding als dankzegging.

Stichting Veilig Onderwijs is actief op het gebied van het onderwijs om het pesten op school tegen te gaan en streeft uiteindelijk naar een veilig schoolklimaat.  Om dit te kunnen realiseren levert Nolin BV een belangrijke bijdrage door middel van het verzorgen van het drukwerk, waardoor het voor Stichting Veilig Onderwijs mogelijk is om haar doelgroep te bereiken. Zo zijn er onlangs de volgende bestellingen in orde gemaakt:

Stichting Klimkoord uit Naaldwijk heeft onlangs een bestelling magazines van Stichting Veilig Onderwijs geplaatst . Deze bestelling is geheel kosteloos verzorgt dankzij het SponsorPublicatieConcept. De uitgever heeft de bestelling met plezier in orde gemaakt en heeft zijn uiterste best gedaan voor een mooi eindresultaat.


Stichting Westelijke Tuinsteden uit Amsterdam heeft onlangs het veilig onderwijs magazine basisonderwijs bijbesteld. Een mooie publicatie om een veilig schoolklimaat te creëren.  Ook is deze bestelling geheel kosteloos in orde gebracht en deze week opgestuurd.      Onlangs heeft een bedrijf uit Haaksbergen een pakket magazines besteld van Stichting Veilig Onderwijs , want het magazine wordt in de regio uitgegeven. En natuurlijk is ook deze bestelling geheel kosteloos opgestuurd.


      Het Greijdanus College heeft recentelijk een bestelling geplaatst voor posters van Stichting Veilig Onderwijs. Het is goed om te zien dat basisscholen gebruik willen maken van het schoolmateriaal van Stichting Veilig en Onderwijs. Zoals altijd is ook deze bestelling geheel kosteloos in orde gemaakt en deze week opgestuurd naar Zwolle.


1     De OSG De Hogeberg school uit Den Burg heeft onlangs een bestelling geplaatst voor schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs.  Om het schoolklimaat veilig te maken is het uitermate belangrijk dat de scholen actief gebruik maken van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Deze bestelling is geheel kosteloos verzorgt en opgestuurd.


Naast deze bovengenoemde vijf bestellingen ontvangt Nolin Uitgevers dagelijks vele bestellingen van het schoolmateriaal van Stichting Veilig onderwijs. Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst iedereen die gebruik maakt van dit schoolmateriaal succes en plezier toe en bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd.

Iedereen een veilig schoolklimaat toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten