maandag 6 maart 2017

Uitgeverij Nolin B.V. verzorgt voor opdrachtgever HartTrimClub Arnhem geheel kosteloos nieuwe publicatie (leden)brochure voorjaar 2017

Uitgeverij Nolin B.V. is opgericht in het jaar 2000 en werkt sindsdien in opdracht voor vele verschillende goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn stichtingen en verenigingen in Nederland die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. U kunt hierbij denken aan een veilig schoolklimaat, het welzijn van dieren, mensen met een verstandelijke beperking, etc. Sinds het jaar 2000 zijn er al vele langdurige en plezierige samenwerkingen opgebouwd tussen uitgeverij Nolin B.V. en vele goede doelen in Nederland. Neem voor meer informatie over uitgeverij Nolin B.V. ook eens een kijkje op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of http://www.nolinuitgevers.nl/

Één van de opdrachtgevers van uitgeverij Nolin B.V. is o.a. HartTrimClub (HTC) Arnhem. Onlangs heeft de redactie van opdrachtgever HTC Arnhem de nieuwe kopij/redactionele stukken aangeleverd bij de studio van uitgeverij Nolin B.V. De studio van de uitgeverij is hier vervolgens mee aan de slag gegaan om dit geheel naar wens van de opdrachtgever op te maken. 100% klanttevredenheid staat bij uitgeverij Nolin B.V. voorop! Het doel van de samenwerking die uitgeverij Nolin B.V. heeft met al haar opdrachtgevers is tenslotte ook om een professionele publicatie geheel kosteloos uit te geven die een zo’n groot mogelijke toegevoegde waarde heeft voor de stichting of vereniging. Na het definitieve akkoord van de redactie van opdrachtgever HTC Arnhem op de zetproef zijn de sponsorpagina’s toegevoegd en is het totale drukbestand aangeleverd bij de drukkerij voor productie. De oplage is conform afspraak afgeleverd bij de opdrachtgever op locatie.

Doordat uitgeverij Nolin B.V. het traject verzorgt vanaf aanlevering van de kopij/redactionele stukken tot het afleveren van de oplage op locatie wordt de samenwerking door opdrachtgevers gezien als een gehele ontzorging. Daarnaast is dit ook nog eens geheel kosteloos!

Uitgeverij Nolin B.V. is trots om HTC Arnhem haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen. De uitgever wenst alle betrokkenen van opdrachtgever HTC Arnhem veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure voorjaar 2017!

Nieuwe publicatie (leden)brochure HartTrimClub (HTC) Arnhem


Werken bij uitgeverij Nolin B.V.
Uitgeverij Nolin B.V. werkt met ontzettend veel plezier voor haar opdrachtgevers en hoopt dit nog vele jaren te mogen doen! Daarnaast wordt er ook met veel plezier en enthousiasme door de medewerkers van uitgeverij Nolin B.V. gewerkt. Om alles altijd weer geheel kosteloos te kunnen verzorgen voor de goede doelen in Nederland heeft uitgeverij Nolin B.V. o.a. personeel in dienst om ondernemers in Nederland te benaderen waar publicaties worden uitgegeven om hen te benaderen en te vragen voor een ondersteuning. Voor deze functie is uitgeverij Nolin B.V. opzoek naar versterking! Uitgeverij Nolin B.V. is opzoek naar mensen die affiniteit hebben met goede doelen in Nederland, graag het gesprek aangaan met mensen, goed de Nederlandse taal beheersen en te allen tijde enthousiast zijn! Spreekt dit jou aan en ben je op dit moment opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op met uitgeverij Nolin B.V. De contactgegevens zijn te vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ Meer informatie over de vacature bij uitgeverij Nolin B.V. is ook te vinden op de website http://werkenbijnolin.nl/ Uitgeverij Nolin B.V. ziet je motivatiebrief met CV graag tegemoet! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten