dinsdag 25 oktober 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgd geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor coachingsbedrijf uit Gorinchem

Afgelopen week heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) weer een mooie bestelling mogen ontvangen voor het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html). Ditmaal van een coachingsbedrijf uit Gorinchem die de magazines en posters gericht op het voortgezet onderwijs heeft besteld.

De uitgever is altijd blij om te horen dat er zoveel vraag is naar het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Vanzelfsprekend is de bestelling van magazines en posters geheel kosteloos in orde gemaakt en zal morgen, woensdag 26 oktober 2016, per post verstuurd gaan worden.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst het coachingsbedrijf uit Gorinchem succes en veel plezier toe met het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs, coachingsbedrijven en stichtingen zijn altijd van harte welkom bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. om geheel kosteloos het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs te bestellen. De contactgegevens zijn te vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten