dinsdag 4 april 2017

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V verzorgt geheel kosteloos meerdere bestellingen schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website www.nolin-binnenhofprojecten.nl of www.nolinuitgevers.nl) werkt al jarenlang voor vele verschillende goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn verenigingen en stichtingen die zich voor een maatschappelijk doel inzetten. Het doel van al deze samenwerkingen is het geheel kosteloos verzorgen van professionele publicaties. Uitgeverij Nolin Uitgevers werkt o.a. voor Stichting Veilig Onderwijs (zie ook de website www.stichtingveiligonderwijs.nl/uitgever-nolin.html).

Stichting Veilig Onderwijs heeft als doel het creëren van een veilig schoolklimaat op de (basis)scholen in Nederland. Nolin Uitgevers is al jarenlang een betrouwbare partner in de verzorging van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Nolin Uitgevers zorgt er o.a. voor dat het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos wordt verzorgt en verspreid onder basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs, stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, etc. in Nederland. Het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bestaat onder meer uit magazines, posters, folders en anti-pest certificaten.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. kan stichtingen en verenigingen in Nederland geheel kosteloos voorzien van professionele publicaties middels haar SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat Nolin Uitgevers in opdracht van haar opdrachtgevers ondernemers in dezelfde regio mag benaderen en hen mag vragen of zij een bijdrage kunnen en willen leveren. Deze ondernemers krijgen als hartelijke dankzegging voor hun sympathieke bijdrage een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie.

Stichting Veilig Onderwijs is volop in actie om een sociaal en veilig schoolklimaat te creëren op de (basis)scholen in Nederland. De professionele publicaties die verzorgt worden door Nolin Uitgevers spelen een belangrijke rol om dit doel te realiseren. Hierdoor is het voor Stichting Veilig Onderwijs mogelijk om de achterban, doelgroep, (belangrijke) relaties, sponsoren, donateurs, etc. geheel kosteloos te bereiken. Dit alles zorgt ervoor dat Nolin Uitgevers vele (bij)bestellingen ontvangt voor het schoolmateriaal van het Stichting Veilig Onderwijs. Zo zijn er onlangs de volgende (bij)bestellingen in orde gemaakt door Nolin Uitgevers:

1)Stichting Organisatie Kidsday uit Helmond (Noord-Brabant) heeft onlangs een bestelling geplaatst voor de magazines, posters en folders van Stichting Veilig Onderwijs. De missie van Stichting Veilig Onderwijs is het creëren van een veilig schoolklimaat, dus is het uitermate van belang dat het schoolmateriaal zoveel mogelijk wordt verspreid. Deze bestelling is door Nolin Uitgevers B.V. geheel kosteloos in orde gemaakt en onlangs opgestuurd naar Helmond.


2) Onlangs had de OBS Jan Ligthart uit Zutphen (Gelderland) 17 magazines van het Stichting Veilig onderwijs ontvangen. Hierna is er contact opgenomen met Nolin Uitgevers om extra exemplaren aan te vragen, zodat alle leerlingen één exemplaar mee kunnen nemen naar huis. Goed om te zien dat (basis)scholen gebruik willen maken van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Deze bestelling is wederom geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd.


3)Daniël de Brouwerschool uit Wilp (Gelderland) heeft recentelijk een pakket magazines van Stichting Veilig Onderwijs ontvangen. Na ontvangst is er contact opgenomen met de uitgeverij om extra magazines aan te vragen. Het is heel belangrijk dat steeds meer basisscholen aan de slag gaan met het materiaal en zij kunnen dit natuurlijk te allen tijde geheel kosteloos bijbestellen. De magazines zijn geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd.


Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst iedereen die het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs hebben aangevraagd veel succes en plezier toe.

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen

4 opmerkingen:

 1. Wat goed om te zien dat (basis)scholen gratis het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs kan aanvragen! Zo te zien wordt er ook veel gebruik van gemaakt! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat worden er weer veel bestellingen in orde gemaakt! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bestellingen allemaal! Het materiaal wordt goed gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bestellingen allemaal! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen