dinsdag 3 mei 2016

Het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. uit Hoogezand (Groningen) – Deel 1/2

Nolin Uitgevers helpt uw stichting of vereniging met het verstevigen van identiteit, imago en verbetert de marketing mix.

Publiceren met Nolin Uitgevers
Nolin Uitgevers verzorgt periodieke, eenmalige en thematische uitgaven ten behoeve van vele verschillende Goede Doelen in Nederland. Hierbij kunt u denken aan tijdloze voorlichtingsbrochures, ad hoc uitgaven en projectmatige publicitaire uitingen.

Iedere stichting of vereniging die haar achterban op regelmatige basis wil informeren of thematisch naar een bepaalde doelgroep aan informatieoverdracht wil doen, is veelal afhankelijk van een bepaalde manier van fondsenwerving. Dit moet vaak in eigen beheer worden georganiseerd.
Uitgeverij Nolin Uitgevers verzorgt een kosteloze opmaak en uitgifte van publicaties. Het opmaken en uitgeven van deze publicaties geschiedt door middel van sponsorbemiddeling.

Hoe werkt het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers?
Het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers stelt stichtingen en verenigingen in Nederland in staat om voor rekening van de uitgever op professionele wijze een brochure, magazine, flyer of poster uit te geven. Het is natuurlijk duidelijk dat op deze wijze dit veel geld bespaart voor stichtingen of verenigingen, maar het SponsorPublicatieConcept biedt echter meer dan kostenvoordelen alleen.

Een publicatie verzorgt door Nolin Uitgevers verstevigt niet alleen voor een stichting of vereniging de identiteit van de achterban, leden of donateurs, maar verbetert ook het imago als maatschappelijk relevante stichting of vereniging. De ruime ervaring van en met aantrekkelijke en herkenbare uitgaven voor vele Goede Doelen in Nederland bewijst dit iedere keer opnieuw.

Zonder kosten voor de stichting of vereniging wordt zo een waardevolle publicatie uitgegeven waarmee de stichting of vereniging kan communiceren en de marketing mix verbetert.

Indien u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging uw doelgroep op regionale of landelijke wijze wilt informeren, dan bent u bij Nolin Uitgevers op het juiste adres.

In deel 2 gaan wij verder in op hoe Nolin Uitgevers de publicaties voor zoveel Goede Doelen in Nederland in de praktijk mogelijk maakt en uitvoert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten