maandag 30 mei 2016

Leerlingenraad ontvangt geheel kosteloos oplage van het magazine van Stichting Veilig Onderwijs van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) verzorgt voor Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/) het uitgeven van het magazine, anti-pest certificaten, folders en posters.

Stichting Veilig Onderwijs wil graag op de basisscholen en het voortgezet onderwijs in Nederland een veilig schoolklimaat creƫren. Nolin Uitgevers B.V. verstuurd in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs de publicaties naar de basisscholen en het voortgezet onderwijs toe om zo de stichting en haar missie onder de aandacht te brengen.

Basisscholen en het voortgezet onderwijs kunnen te allen tijde geheel kosteloos het schoolmateriaal bijbestellen bij Nolin Uitgevers B.V.

Zodoende heeft leerling Mees Sengers van basisschool Zeelsterhof uit Veldhoven al meerdere malen schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij Nolin Uitgevers B.V. besteld. Mees is lid van de leerlingenraad van basisschool Zeelsterhof. Onlangs heeft de week tegen pesten plaatsgevonden en Mees heeft daarvoor ruim 100 magazines ontvangen om die op basisschool Zeelsterhof uit te delen.

Nolin Uitgevers B.V. hoopt van harte dat de week tegen pesten een succes is geworden voor Mees en de overige leden van de leerlingenraad! Alle leerlingenraden in Nederland kunnen te allen tijde net zoals Mees geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bestellen bij Nolin Uitgevers B.V. Op een veilig schoolklimaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten