zaterdag 21 mei 2016

Het team van Nolin Uitgevers zoekt versterking!

Het team van Nolin Uitgevers zoekt versterking!

Nolin Uitgevers is op zoek naar een commercieel medewerker die het team van Nolin komt uitbreiden. Als commercieel medewerker ben je bij Nolin verantwoordelijk voor het binnenhalen van zoveel mogelijk bijdragen. De voorwaarden die Nolin aan de commercieel medewerker stelt, zijn de volgende: een afgeronde Mbo-opleiding in een commerciële richting; enthousiast; goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden; werkervaring in het verkopen van diensten en/of producten van minimaal 3 jaar; commerciële instelling; fulltime beschikbaarheid; flinke overtuigingskracht.

Bij Nolin Uitgevers hangt een informele werksfeer. Er is een fijne werkomgeving en er bestaan doorgroeimogelijkheden voor de kandidaat. Naast een leuke en inspirerende baan bestaan er verschillende doorgroeimogelijkheden voor de kandidaat. Nolin Uitgevers kent een duidelijke visie, die de kandidaat zich eigen moet maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen inbreng. Tenslotte zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nolin Uitgevers geeft kosteloze publicaties uit voor veel verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland. Nolin Uitgevers is gevestigd in Hoogezand; daarom wordt ook vereist dat de kandidaat woonachtig is in de provincie Groningen. Om de publicaties te bekostigen worden lokale ondernemers benaderd om een financiële bijdrage te leveren. Deze ondernemers worden telefonisch benaderd. De ondernemers krijgen een eervolle naamsvermelding in de publicatie. Het takenpakket van de Commercieel Medewerker bestaat uit het verwerven van zoveel mogelijk bijdragen, om een publicatie tot stand te laten komen.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0598-398800.

Mocht je willen solliciteren, kun je een korte motivatiebrief en CV sturen naar receptie@nolin.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten