dinsdag 31 mei 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs voor de Johannes Calvijnschool uit Wolphaartsdijk

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) heeft onlangs een bestelling ontvangen van de Johannes Calvijnschool uit Wolphaartsdijk voor het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook de website: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/). 

De bestelling van anti pestcertificaten en posters is recent met veel plezier geheel kosteloos door de uitgever in orde gemaakt en onderweg naar de Johannes Calvijnschool uit Wolphaartsdijk.

Alle basisscholen en het voortgezet onderwijs in Nederland kunnen te allen tijde het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos bestellen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Onze contactgegevens zijn te vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ 

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst de Johannes Calvijnschool veel succes toe met de inzet van het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten