dinsdag 3 januari 2017

Uitgeverij Nolin B.V. maakt geheel kosteloos nieuwe publicatie in oplage van 2.000 exemplaren mogelijk voor Hart & Vaatgroep regio Gelderland

Hart & Vaatgroep regio Gelderland (zie ook de website: http://www.hartenvaatgroep.nl/regios/gelderland.html) is één van de opdrachtgevers van in de Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/).

Nolin geeft in opdracht van Hart & Vaatgroep regio Gelderland drie á vier keer op jaarbasis geheel kosteloos de (leden)brochure ´Hartslag´ uit. De uitgever kan dit voor haar opdrachtgever geheel kosteloos doen middels het SponsorPublicatieConcept (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/). Het betekent in de praktijk dat Nolin in opdracht van Hart & Vaatgroep regio Gelderland ondernemers in de regio mag benaderen en hen mag vragen om een ondersteuning te doen om het uitgeven van de (leden)brochure mede mogelijk te maken. In dit geval uiteraard de regio Gelderland. Als dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die de (leden)brochure mede mogelijk maken een keurige naamsvermelding in de nieuwe publicatie.

Eind november 2016 mocht de studio van uitgeverij Nolin de nieuwe kopij/redactionele stukken ontvangen van de redactie van Hart & Vaatgroep regio Gelderland voor de nieuwe publicatie van de (leden)brochure ´Hartslag´ in de maand december 2016. De ´Hartslag´ wordt uitgegeven op A5-formaat, met 32 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van 2.000 exemplaren. De oplage van 2.000 exemplaren wordt in zijn geheel afgeleverd bij Hart & Vaatgroep regio Gelderland. Vanuit daar worden de nieuwe (leden)brochures ´Hartslag´ verspreid onder de leden, relaties, zorgverleners, sponsoren, donateurs, etc. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de uitgave van de nieuwe (leden)brochure ´Hartslag´ mede mogelijk hebben gemaakt een bewijsexemplaar toegestuurd. Dit neemt de uitgever voor haar rekening.

Ondanks de grote drukte i.v.m. de feestdagen voor het einde van het jaar 2016 heeft de studio van Nolin de opmaak van de nieuwe publicatie direct helemaal naar wens van de redactie van Hart & Vaatgroep regio Gelderland opgemaakt. Na het definitieve akkoord van de opdrachtgever zijn uiteraard ook de sponsorpagina´s toegevoegd en is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij. Eind november 2016 is de totale oplage van 2.000 exemplaren gedrukt en begin december 2016 bij Hart & Vaatgroep regio Gelderland op locatie afgeleverd. Ruim op tijd voor de feestdagen zodat alle betrokkenen van de Hart & Vaatgroep regio Gelderland de nieuwe publicatie van de (leden)brochure ´Hartslag´ voor het einde van het jaar 2016 in huis hebben.

Uitgeverij Nolin is erg trots om Hart & Vaatgroep regio Gelderland haar opdrachtgever te mogen noemen en wil haar bij deze bedanken voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking in het jaar 2016. Uitgeverij Nolin werkt al sinds het jaar 2000 voor Hart & Vaatgroep regio Gelderland en hoopt dat nog vele jaren te mogen doen. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer een aantal mooie publicaties mogen verschijnen voor Hart & Vaatgroep regio Gelderland.

Uitgeverij Nolin wenst alle betrokkenen van Hart & Vaatgroep regio Gelderland veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure ´Hartslag´! Daarnaast allen ook een goed en gezond 2017 toegewenst!

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over uitgeverij Nolin (bijvoorbeeld contactgegevens, overige opdrachtgevers of andere publicaties), dan kunt u terecht op de volgende websites:
https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
http://www.detelefoongids.nl/nolin-uitgevers/40216380/5-1/
http://www.nolinuitgevers.nl/
http://www.hetbedrijfsprofiel.nl/nolin-uitgevers/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand

7 opmerkingen:

 1. Goed om te zien dat er nog organisaties en bedrijven zijn die Hart hebben voor zo'n goed doel als deze.
  Kom op mensen laat ook je Hart spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OK Frans dan laat ik ook even van me horen;
  Heel goed wat jullie doen, prima en ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marja, goed om ook weer eens wat van jouw te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thnx Frans,
  Dit is ook wel een mooi doel natuurlijk en persoonlijk spreekt het mij ook aan omdat we in de familie diverse mensen hebben met wat hartproblemen. Niet leuk natuurlijk maar dan is het wel goed dat je met lotgenoten kunt praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is waar, een hele mooie manier om met "lotgenoten" te kunnen praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad veel uitgaven gericht op de Hart & Vaatgroep regio's in Nederland zo vlak voor de feestdagen van het einde van het jaar. Goed om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij zijn als uitgeverij ook erg trots om de (leden)brochure voor de Hart & Vaatgroep regio Gelderland drie á vier keer per jaar te mogen verzorgen. Bedankt voor al jullie mooie reacties. Wij proberen regelmatig op deze blog berichten te plaatsen over publicaties die wij mogen verzorgen in opdracht van verscheidende stichtingen en verenigingen in Nederland. Leuk om te lezen dat wij volgers hebben.

  BeantwoordenVerwijderen