dinsdag 27 december 2016

Uitgeverij Nolin B.V. maakt derde publicatie (leden)brochure 2016 geheel kosteloos mogelijk voor haar opdrachtgever Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) werkt o.a. in opdracht voor Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost (zie ook de website: http://www.hartenvaatgroep.nl/regios/groningen/ledenmagazine.html). Drie keer per jaar wordt er geheel kosteloos een (leden)brochure uitgegeven. De uitgever kan dit geheel kosteloos mogelijk maken door de fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicaties worden uitgegeven. Als dankzegging krijgen zij hiervoor een keurige naamsvermelding. Na publicatie van de nieuwe uitgave krijgen uiteraard ook al deze ondernemers een bewijsexemplaar toegestuurd.

De (leden)brochure van de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost verschijnt drie keer op jaarbasis, namelijk in de perioden april, augustus en december. De (leden)brochure wordt uitgegeven op A5-formaat, 40 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van ongeveer 3.500 exemplaren. In opdracht van de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost wordt de gehele oplage afgeleverd bij een verspreidingsbureau vanuit waar de (leden)brochures worden verstuurd naar de leden, relaties, sponsoren, donateurs, ziekenhuizen en uiteraard naar de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost zelf.

Zodoende mocht de studio van uitgeverij Nolin eind november 2016 de redactionele stukken ontvangen voor de derde en laatste publicatie van het jaar 2016. Na de definitieve goedkeuring van de eindredacteur van de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost zijn uiteraard ook de sponsorpagina´s toegevoegd en is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij.

De (leden)brochures zijn vervolgens afgeleverd bij het verspreidingsbureau en allemaal begin/halverwege december 2016 verstuurd zodat alle geadresseerden de nieuwe uitgave keurig op tijd voor de feestdagen in huis hebben.

Uitgeverij Nolin is er trots op om Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost haar opdrachtgever te mogen noemen en wil haar bij deze bedanken voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking voor het jaar 2016. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer drie mooie publicaties mogen verschijnen.

Uitgeverij Nolin wenst alle betrokken van de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de derde (leden)brochure van het jaar!

Wist u dat uitgeverij Nolin naast de Hart & Vaatgroep regio Noord en Oost nog voor meer verschillende Hart & Vaatgroep regio´s in Nederland werkt? Uitgeverij Nolin werkt ook voor de volgende Hart & Vaatgroep regio´s in Nederland:
Hart & Vaatgroep regio Gelderland
Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi
Hart & Vaatgroep regio West-Brabant
In totaal dus vier verschillende Hart & Vaatgroep regio´s in Nederland.

Naast deze vier Hart & Vaatgroep regio´s werkt uitgeverij Nolin ook nog voor Hart Trim Club Arnhem (zie ook de website: http://www.trimclubhartelust.nl/) en Hart Trim Club Delft e.o. (zie ook de website: http://www.harttrimclubdelft.nl/CMS-HTC/).

Voor meer informatie over opdrachtgevers van uitgeverij Nolin kunt u ook terecht op de website bovenin genoemd in dit artikel. Bent u als gepassioneerde vrijwilliger ge├»nteresseerd in een geheel kosteloze professionele publicatie voor uw stichting of vereniging? Maak dan gebruik van het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Nolin! Meer informatie hierover kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/ Uiteraard kunt u ook contact opnemen. De medewerkers van uitgeverij Nolin staan u graag ter woord!  


2 opmerkingen:

  1. Mooie publicatie! Welke provincies vallen er precies onder de regio Noord en Oost?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grote oplage! Daar zal de vereniging blij mee zijn! Mooi dat het zo kan.

    BeantwoordenVerwijderen