dinsdag 6 december 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling folders Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde voor coachingsbedrijf uit Amsterdam

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) heeft onlangs een bestelling voor de folders van Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/index.html) mogen ontvangen van een coachingsbedrijf uit Amsterdam.

De uitgever is altijd erg blij om te horen dat er zoveel interesse is naar het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Naast de folders worden er ook anti pest certificaten, posters en magazines uitgegeven van Stichting Veilig Onderwijs. Dit alles om bij te dragen aan een veilig schoolklimaat.

Nolin Uitgevers heeft de bestelling van folders van Stichting Veilig Onderwijs met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De bestelling is inmiddels afgeleverd.

De uitgever wenst het coachingsbedrijf uit Amsterdam veel succes toe met de inzet van de folders van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen!

Voor meer informatie over Nolin Uitgevers kunt u terecht op de volgende websites:
http://www.nolinuitgevers.nl/
https://www.facebook.com/Nolin.Uitgevers/
https://plus.google.com/+NolinUitgeversHoogezand/posts
http://werkenbijnolin.nl/
https://twitter.com/nolinuitgevers?lang=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten