zaterdag 10 december 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde voor coachingsbedrijf uit Bemmel

Het komt steeds vaker voor dat naast basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland nu ook coachingsbedrijven het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos aanvragen bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Zodoende heeft Nolin Uitgevers onlangs ook een bestelling ontvangen van een coachingsbedrijf uit Bemmel voor de magazines van Stichting Veilig Onderwijs. Wat goed om te horen!

De uitgever heeft de bestelling met veel plezier en uiteraard geheel kosteloos in orde gemaakt. De magazines van Stichting Veilig Onderwijs zijn inmiddels afgeleverd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst het coachingsbedrijf uit Bemmel veel succes toe met de inzet van de fantastische magazines van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen! 

3 opmerkingen:

  1. Wat worden er weer veel bestellingen in orde gemaakt van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs! Goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed om te zien dat er zoveel aandacht wordt gegeven tegen het pesten op school.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja inderdaad, dit is zeker een stap in de goede richting.

    BeantwoordenVerwijderen