vrijdag 16 september 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt geheel kosteloos bestelling posters en folders Stichting Veilig Onderwijs voor OBS Sprinkels uit Meppel.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar heeft OBS Sprinkels uit Meppel posters en folders besteld van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/).

Nolin Uitgevers B.V. verwerkt deze bestellingen geheel kosteloos voor haar opdrachtgever Stichting Veilig Onderwijs (zie ook: http://www.stichtingveiligonderwijs.nl/) om de stichting zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen op de basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland.

De uitgever wil hierbij ook direct aangeven richting alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland dat zij te allen tijde geheel kosteloos het geweldige schoolmateriaal (magazines, posters, folders en anti-pest certificaten) van Stichting Veilig Onderwijs kunnen bestellen. De contactinformatie van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Nolin Uitgevers B.V. hoopt hiermee haar bijdrage te leveren aan een veilig schoolklimaat!

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij heeft de bestelling van posters en folders van Stichting Veilig Onderwijs met veel plezier en uiteraard geheel kosteloos in orde gemaakt en zal eind deze week verstuurd worden naar OBS Sprinkels uit Meppel.

De uitgever wenst de basisschool veel plezier en succes toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een leuk en veilig schooljaar voor iedereen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten