maandag 19 september 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt ook voor bedrijven geheel kosteloos bestellingen schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs

Zoals bekend is verzorgt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. uit Hoogezand (Groningen) voor haar opdrachtgever Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos het schoolmateriaal wat wordt uitgegeven door de stichting voor alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. Dit kan de landelijke uitgever mede mogelijk maken door de fantastische steun van sympathieke ondernemers uit de regio waar het schoolmateriaal wordt verspreid.

Nolin Uitgevers B.V. ontvangt niet alleen van basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland bestellingen van het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs, maar ook van bedrijven. Hierbij kunt u denken aan bedrijven op het gebied van coaching, advies, mediation, etc.

Zodoende heeft de uitgever onlangs ook een bestelling ontvangen van een mediation en advies bedrijf uit Nieuwdorp (Zeeland) voor het mooie magazine van Stichting Veilig Onderwijs. Wat ontzettend goed om te horen!

Uiteraard heeft Nolin Uitgevers B.V. de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. De bestelling zal vandaag worden verstuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst het mediation en advies bedrijf uit Nieuwdorp (Zeeland) veel plezier en succes toe met de inzet van het magazine van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten