zaterdag 19 november 2016

Basisscholen Jan Ligthart en Lea Dasberg uit Zutphen krijgen geheel kosteloos bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs toegestuurd van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Onlangs is er contact opgenomen met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) of er magazines van Stichting Veilig Onderwijs opgestuurd konden worden naar de basisscholen Jan Ligthart en Lea Dasberg in Zutphen.

Zoals bekend is zijn alle basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen in Nederland van harte welkom om te allen tijde geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. te bestellen. De contactgegevens van de uitgever zijn te vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Zodoende heeft de uitgever ook de bestelling magazines voor beide basisscholen uit Zutphen geheel kosteloos in orde gemaakt en zijn afgelopen week verstuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst basisscholen Jan Ligthart en Lea Dasberg uit Zutphen succes en bovenal veel plezier toe met de inzet van de mooie magazines van Stichting Veilig Onderwijs!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten