zaterdag 19 november 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt geheel kosteloos bestelling schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs mogelijk voor basisschool Mattanja uit Doornspijk (Gelderland)

Begin november 2016 heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. een grote bestelling voor het mooie schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs mogen ontvangen van basisschool Mattanja uit Doornspijk.

De uitgever ontving het bericht dat de basisschool graag posters ontvangt om op te hangen en 90 magazines zodat zij alle kinderen een exemplaar mee naar huis kunnen geven. Wat ontzettend goed om te horen!

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. heeft de bestelling met veel plezier en zoals altijd geheel kosteloos in orde gemaakt. Het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs is inmiddels afgeleverd bij de basisschool.

De uitgever wenst basisschool Mattanja uit Doornspijk succes en veel plezier toe met de inzet van het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

Mocht u ook werkzaam of leerkracht zijn op een basisschool of school van het voortgezet onderwijs in Nederland en het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos willen ontvangen? Dat kan! Neem contact op met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. en uw bestelling wordt geheel kosteloos in orde gemaakt. De contactgegevens van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten