zondag 20 november 2016

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. ontvangt opnieuw bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs van de Daltonbasisschool ’t Carillon uit Etten-Leur

Onlangs heeft uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. al een bijbestelling van het magazine Stichting Veilig Onderwijs voor de Daltonbasisschool ’t Carillon uit Etten-Leur mogen verzorgen. Deze bijbestelling ging om het magazine Stichting Veilig Onderwijs nummer 3 van 2016. Na het ontvangen van deze bijbestelling is er wederom meteen contact opgenomen door de basisschool met de uitgever om ook het magazine Stichting Veilig Onderwijs nummer 4 van 2016 te bestellen.

Wat een mooi bericht om te mogen ontvangen! Net zoals bij de vorige bestelling heeft Nolin Uitgevers ook deze bestelling geheel kosteloos in orde gemaakt en is afgelopen week verstuurd.

Uitgeverij Nolin Uitgevers wenst de Daltonbasisschool ’t Carillon uit Etten-Leur weer succes en veel plezier toe met de inzet van het magazine Stichting Veilig Onderwijs (ditmaal nummer 4 van 2016).

De deur staat bij uitgeverij Nolin Uitgevers altijd open voor basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen uit Nederland om te allen tijde geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs te bestellen!

Op een veilig schoolklimaat voor iedereen! 

1 opmerking:

  1. Leuk dat een school meerdere keren het schoolmateriaal kosteloos kan bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen