vrijdag 11 november 2016

Werken bij Nolin Uitgevers B.V.

Nolin Uitgevers B.V. is een uitgeverij die werkt in opdracht van goede doelen in Nederland. Hierbij kunt u denken aan (patiƫnten)verenigingen en verschillende stichtingen gericht op dieren, mensen met een beperking, (basis)scholen, etc.

Nolin Uitgevers B.V. geeft voor haar opdrachtgevers geheel kosteloos professionele publicaties uit om beter onder de aandacht te komen van de betreffende doelgroepen. De professionele publicaties kunnen enkel tot stand komen door de geweldige steun van ondernemers uit de regio waar de publicaties worden uitgegeven die de betreffende goede doelen een warm hart toedragen.

Onlangs heeft Nolin Uitgevers B.V. een nieuwe website opgericht, namelijk http://werkenbijnolin.nl/ Hier gaan regelmatig ervaringen geplaatst worden van stagiaires en medewerkers. Ook worden de vacatures van Nolin Uitgevers B.V. op deze website gepubliceerd.

Op dit moment staat er een vacature open voor Commercieel Medewerker. Nolin Uitgevers B.V. kan het geheel kosteloos verzorgen van professionele publicaties voor haar opdrachtgevers alleen mogelijk maken door de fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers. Deze ondernemers moet uiteraard benaderd worden. Dit is wat de commercieel medewerker gaat doen. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kunt u terecht op http://werkenbijnolin.nl/vacatures/
1 opmerking: